blowjob mania

ja dette innlegget handler om blowjob, noe gutter digger at vi jenter tar tak i den harde penisen og suger på den som et sugerør.

men når er det greit og når gjør dere det??

mange liker kanskje ikke det men mange gjør det også, og hvor stammer egentlig det av, jeg tror det har med kama sutra og gjøre, en bok fra old tiden hvor man får tips og ser bilder av stillinger man kan utføre med sin partner, kanskje bli bedre.

men dert er jo ikke bare en måte og "suge" en gutt på, masse ting man kan gjøre, kose bite stryke med hånda, bruke tungen "all over", sikkert mange andre ting også, kommer ikke på noe i farta, men når synes det er greit og gi partneren en blowjob.

når han har vært flink til og hjelpe til, før og under sex, eller er det hverdagslig.

jeg liker gjerne og få noe tilbake, synes ikke noe om og gi å gi uten og få noe tilbake, eller hva synes dere??

også har man det utrykket deep trouth= ta penis langt inn i munnen, nesten så du kjenner den i magesekken.

ikke alle jenter som greier det, mange har velsdig små munner, mange brekker seg for ingen ting, eller rett og slett greier det ikke.

da er det VI jenter som må bruke fantasien og finne løsninger, det er ikke bare bare det heller. knasje det finnes en teknikk som gjør så vi får til deep trouth.

leste en artikkel i går faktisk om det og får og så til en god blowjob så må man leve seg inn i det, virkelig ta styring over penis og bli opphisset selv, mange jenter har gått igjennom en spørre undersøkelse om hvordan dem gjør oral sex, og 35% svarte at dem tok på seg selv, kysset gutten all over, berørte seg selv, og fingret seg selv får virkelig og få en god stemmning og bli veldig tent selv og få til en bedre blow job, 

for har man ikke lyst, blir det ikke bra uansett hvordan man ser på det, og da blir det en kjempe turn off.

hvis man blir opphisset selv mens man driver på så får man kanskje sex så da blir det en vinn vinn situasjon på en god måte :)

 

 

 

XOXO 

 

 

 

 

 

2 kommentarer

Snuppine29

30.01.2014 kl.16:29

Bruk blowjob som forspill;)

ida helene jølstadengen

31.01.2014 kl.00:28

Snuppine29: pleier som regel det, men av og til når samboern kin er flink og hjelper meg med vask og sånn i hjemmet noe som skjer sjeldent så blir det brukt som belønning,

Skriv en ny kommentar

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits