sex+rollespill=

leste en artikkel før idag om hvorsan få en bedre sex oplevelse.

det handler om holdning, lage masse lyder og virkelig la partneren din vite at du er der, sukk, hyl, bær deg, sukk og stønn for alt du greier, visk dirty ting i øret til hverandre.

kjøpte sex leketøy f.eks som en dildo, eller vibrerende penis ring. bare for og sprite opp forholdet da, har man bare en stilling blir det veldg kjedelig da, man MÅ utforke litt, teste grenser.

jeg har personlig ikke prøvd så mye rolle spill, men er det noen som har det??

det er jo masse katogorier for det, mange som lever i det daglig som dyr, babyer etc etc.

sado er jo også en ting men det blir litt for langt for meg, selv og røft er 110% greit så finnes det en grense, men kan på en måte skjønne folk for det er jo pirende og vite man "mister" litt kontroll selv om man har kontroll.

hva synes dere??

men jeg tror at for og komme et steg lengre må man være åpne for og prøve nye ting og ikke være redd for og prøve noe nytt, det tror jeg er viktig for alle fohold, for dårlig sexliv  kan føre til dårlig forhold, og at begge parter tenker på hverandre at også kvinnen blir ferdig like mye som det går for guttene.

Én kommentar

Janicke ღ

31.01.2014 kl.18:22

God Helg! ;)

Janicke ღ

www.janickeeide.blogg.no

.

Skriv en ny kommentar

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits