Skal hat vinne?

Jeg har nå sett på I am cait det programmet om Bruce jenner som ble caitlyn jenner, og jeg ble rørt, jeg ble så rørt av at etter all motgang etter all hat post,mail telefoner etc etc gjør det henne bare sterke det er rett og slett nydelig.
Det er en stor prosess og gå igjennom og gå fra mann til kvinne.
Å få en beskjed om at man ikke er normal, gud vil ikke at du gjør det altså Hallo folkens ha opp øya vi er I 2015 hva er egentlig normalt? Spiser vi en potet får vi kreft, utrykker vi oss så er vi rasistiske uansett hva det gjelder. Det er så mye I vår tid som ikke gir mening som er helt absurd.
Men den eneste som vet best med seg selv er jo deg seg selv ingen andre, en person kan komme og kalle meg feit jeg svarer ja je er litt rund I kantene.
La våre med mennesker få leve livet som dem vil uansett utseende.
Alle kan ikke gå over ens med alle sånn er livet men vi kan slutte fred med det og drepe alt hatet som er rundt oss.
Ta vare på hverandre og hjelpe hverandre.
Vi må støtte når andre er nede.
La oss ikke ha flere utøya episoder for at vi skal holde sammen,  støtte hverandre, en person kan ikke Gjøre alt men om alle gjør litt så vil det Gjøre en stor forskjell.

Jeg ser på caitlyn og jeg ser et forbilde, et forbilde som faktisk vil Gjøre en forskjell, en person som vil støtte, en person som er opptatt av familie.
Og alle burde lære noe av henne.

Jeg fikk faktisk et spørsmål her en dag:
Før I tia siden var det ittno homoer eller kærfølk med pupper.
Og da svart jeg at:
Før i tia  så kunne du faktisk bli drept for og si du likte en person av det samme kjønn, før I tiden var guds tro og relgion det viktigste vi hadde og da var det ikke noe anna som gjaldt utenom enn guds ord. Kom det noen med annen hudfarge til oss ble dem torturert og brukt som slaver.
Nå er mange veldige åpne om det men tydeligvis ikke alle har jeg funnet ut.
Jeg er så streit som en kan få blitt og gift men det er meg det er ikke alle andre. Om en person elsker en annen person så spiller det ingen rolle om det er samme kjønn eller motsatt kjønn.
Kjærlighet lever I oss alle uansett.

Skal vi la hat vinne over kjærlighet?

Én kommentar

Zuzanna

01.11.2015 kl.10:01

øjeg kan følge med på bloggen din til daglig

vist du følger min!

Skriv en ny kommentar

ida helene Tande

ida helene Tande

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits