sex+rollespill=

leste en artikkel før idag om hvorsan få en bedre sex oplevelse.

det handler om holdning, lage masse lyder og virkelig la partneren din vite at du er der, sukk, hyl, bær deg, sukk og stønn for alt du greier, visk dirty ting i øret til hverandre.

kjøpte sex leketøy f.eks som en dildo, eller vibrerende penis ring. bare for og sprite opp forholdet da, har man bare en stilling blir det veldg kjedelig da, man MÅ utforke litt, teste grenser.

jeg har personlig ikke prøvd så mye rolle spill, men er det noen som har det??

det er jo masse katogorier for det, mange som lever i det daglig som dyr, babyer etc etc.

sado er jo også en ting men det blir litt for langt for meg, selv og røft er 110% greit så finnes det en grense, men kan på en måte skjønne folk for det er jo pirende og vite man "mister" litt kontroll selv om man har kontroll.

hva synes dere??

men jeg tror at for og komme et steg lengre må man være åpne for og prøve nye ting og ikke være redd for og prøve noe nytt, det tror jeg er viktig for alle fohold, for dårlig sexliv  kan føre til dårlig forhold, og at begge parter tenker på hverandre at også kvinnen blir ferdig like mye som det går for guttene.

blowjob mania

ja dette innlegget handler om blowjob, noe gutter digger at vi jenter tar tak i den harde penisen og suger på den som et sugerør.

men når er det greit og når gjør dere det??

mange liker kanskje ikke det men mange gjør det også, og hvor stammer egentlig det av, jeg tror det har med kama sutra og gjøre, en bok fra old tiden hvor man får tips og ser bilder av stillinger man kan utføre med sin partner, kanskje bli bedre.

men dert er jo ikke bare en måte og "suge" en gutt på, masse ting man kan gjøre, kose bite stryke med hånda, bruke tungen "all over", sikkert mange andre ting også, kommer ikke på noe i farta, men når synes det er greit og gi partneren en blowjob.

når han har vært flink til og hjelpe til, før og under sex, eller er det hverdagslig.

jeg liker gjerne og få noe tilbake, synes ikke noe om og gi å gi uten og få noe tilbake, eller hva synes dere??

også har man det utrykket deep trouth= ta penis langt inn i munnen, nesten så du kjenner den i magesekken.

ikke alle jenter som greier det, mange har velsdig små munner, mange brekker seg for ingen ting, eller rett og slett greier det ikke.

da er det VI jenter som må bruke fantasien og finne løsninger, det er ikke bare bare det heller. knasje det finnes en teknikk som gjør så vi får til deep trouth.

leste en artikkel i går faktisk om det og får og så til en god blowjob så må man leve seg inn i det, virkelig ta styring over penis og bli opphisset selv, mange jenter har gått igjennom en spørre undersøkelse om hvordan dem gjør oral sex, og 35% svarte at dem tok på seg selv, kysset gutten all over, berørte seg selv, og fingret seg selv får virkelig og få en god stemmning og bli veldig tent selv og få til en bedre blow job, 

for har man ikke lyst, blir det ikke bra uansett hvordan man ser på det, og da blir det en kjempe turn off.

hvis man blir opphisset selv mens man driver på så får man kanskje sex så da blir det en vinn vinn situasjon på en god måte :)

 

 

 

XOXO 

 

 

 

 

 

Smykkene mine

Her kan dere se noen av smykkene mine :-) hva syns dere???

Sunt og morsomt

Fant noen bilder på facebook jeg synes var morsomme

Søndag

Ja idag er det søndag, hadde en super kveld i går med masse hærlige mennesker<3
Og sto opp idag fant frem jakt klea mine så mye begynte magen og slå seg vrang så prøvde jeg og spise og det skulle jeg ikke gjort så nå er doen min beste venn :-(

Hva gjør dere på en søndag da??

Salg

Var på maxi i hamar idag for jeg hadde et gavekort jeg skulle brukt og da fikk jeg tak i disse buksene på salg på gina tricot :-D

Digger dem, noe av de beste buksene jeg har hatt <3

Hva skjer a??

Jeg og samboern koser oss på sofan og ser på tv, jeg skal ha tupperware møte hjemme idag så det blir spennende og se hvem eller om noen kommer da ;-)

Veldig konsentrert mann som ser på anger manegmant

Tupperware

Lage middag

Får middags besøk idah og da slår jeg til med kalkun, kålerot stappe, ertestuing, poteter, grønnsaker og fløte saus :-) :-)
Håper bare det blir bra:-)
Ja også medister pølse og innmatpølse :-) :-)

Wants

Ønsker meeg kjempe masse :)

Hva synes dere??

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits