Lørdag var skikkelig dritt og folk er slemme

Hau ja dagen begynte jo bra sov en stund da je ikke var hjemme fra jobb Før kl 2 på natta, spise og var egentlig en ganske slapp lørdag, og utover kvelden ropte jeg på puse guttene mine, og etter en stund kom han ene med halen teipa I gaffa teip. Altså hele halen var teipa I gaffa teip je ble så sint og lei meg, men etter mye kloring,biting og høy mjauing så fikk vi heldigvis av teipen HELDIGVIS. Og da ble jeg kjempe redd igjen siste pusen hadde jo ikke kommet hjem. Jeg lette og ropte men etter 3 timer så kom han inn igjen og han var heldigvis uskadd.
Tenk på at folk vil Gjøre dyr vondt, jeg har lest om dyr som har blitt mishandlet men jeg trodde virkelig ikke det skulle skje med min pus I ei så lita bygd som vallset det trodde jeg virkelig ikke.

Jeg tenkte ikke over og ta noe bilde da lemmy hadde det så vondt så legger bare ved et bilde av han I en kjent positur.
Nå går det bra etter mye kos og ekstra god biter så tror jeg han slapp med skrekken.

Morgen og detox er avsluttet

Da har jeg bo prøvd detox foot pads so  je fikk kjøpt på luxstyle.com og når jeg tok av de plastrene under foten så var dem grå/svart og det fulgte ikke med noen farge koder så jeg fant det på Google og da fant jeg ut at den fargen er tyngre metaller Så det er jo bra og få ut av kroppen.

Sånn så det ut da, litt ekkelt egentlig men jeg tenker at det må Være veldig bra og få ut av kroppen ;)

It realy work's detox foot pads.
You can see the grey/black color og that stand for heavy metall.

Detox foot pads

Jeg kom over en nettside som jeg ikke husker sånn I farta og bestilte detox pads som jeg kan bruke når jeg sover.
Dem skal vist Være veldig bra og rense kroppen for gift stoffer. Så dette blir spennende og se når jeg yard av når jeg står opp igjen for disse skal brukes når man sover.
Så dette blir spennende

Ny brus

Hørte på radio idag at coca cola har laget et nytt merke og det er coca cola life, den skal ha færre kalorier enn vanlig cola.
I den vanlige cola så er det 139 kalorier og I coca cola life er det 89 kalorier.

Hva tror dere????

Noen som har smakt denne brusen enda??

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits