Drøm søtt:-)

Nå er det legge tid for meg ihvert fall:-) sov godt og drøm søtt alle sammen:-)

lese din blogg!

nå er det en stund siden jeg har lest blogger, og jeg vil så gjerne lese fler, jeg har lest  veldig mange fine blogger.

legg igjen en kommentar hvis du vil jeg skal lese, eller legg meg til som venn hvis du vil at jeg skal følge din blogg:)
Idag

Må virkelig beklage at je itte har skrevi så mye i det siste men pga hjernerystelsen så har det itte blitt så mye data bruk på meg.. Men greier litt og litt mer for hver dag så da skal je prøve og skrive litt mer enn je har gjort siste ukene:-)
Vil også si at je har lasta ned gratis app fra blogg så nå kan je skrive innlegg fra telefonen og legge ut, veldig kjekt da hvis man er ute og har lyst til og fortelle noe spennende og sånn da, så dette innlegget blir fra mobilen min. Tihi morro, teknologien blir bare bedre og bedre, ell hvert fall til tider da, mange ganger je har lyst til og kjøre over dataer eller telefoner men har itte gjort det da. Men men, nå er det natta og begynner for håpentlig vis på siste uke ned sykemelding så håper på at je itte har noen plager denne uka for da slipper je unna 1 til 2 uker til med sykemelding, for og være hjemme fra jobb synes je ittno om faktisk, det er kjempe kjedelig, altså man kan jo bli litt lei jobb inni mellom men da er det fint og kunne avspassere en dag inni mellom bare for og få litt fri ell gjøre litt man ikke rekker etter jobb, så for min del så skjønne je itte at det er noen som vil gå heme, FRIVILLIG!!! Det hadde itte je greid.

tattoo design

bildene er tatt fra google.no


 

noe sånt litt mixa ønsker jeg meg :)

hva synes dere??

 

kvikklunsj kake:)

Kvikklunsjkake

Sjokoladekake
4 egg
250 gram sukker
140 gram smør
50 gram kokesjokolade, grovhakket
1 dl helmelk, romtemperert
135 gram hvetemel
4 ss bakekakao
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
Ca 12 pakker Kvikklunsj

Forvarm ovnen til 175°C.

Smelt smøret og rør inn hakket kokesjokolade til den smelter.

Bland sammen hvetemel, kakao, bakepulver og vaniljesukker.

Stivpisk egg og sukker til eggedosis. Ha i sjokoladesmøret. Sikt inn det tørre, og vend inn vekselvis med melk.

Hell røren over i en smurt springform, 22-24 cm. Stekes i 45-50 minutter, eller til den består tannpirkertesten. Avkjøles fullstendig før du fyller og dekorerer den.

Kakefyll ? Trøffelkrem
600 ml kremfløte (2 bokser)
200 gram mørk kokesjokolade, hakket
200 gram melkesjokolade, hakket

Kok opp fløten i en kjele. Ta kjelen av varmen og rør inn den mørke sjokoladen. Vent til blandingen er litt mindre varm før du har i melkesjokoladen. Temperaturen bør være under 48°C når du har i melkesjokoladen. Rør godt, og hell over i en bolle med lokk på, e.l. Sett i kjøleskapet i noen timer, helst over natten.

Pisk sjokoladeblandingen stiv.

Kakeglasur ? Sjokoladeganache
200 ml kremfløte
200 gram mørk kokesjokolade, hakket
200 gram melkesjokolade, hakket
4 ss smør, mykt og romtemperert

Kok opp kremfløten i en kjele. Ta kjelen av platen og ha i mørk kokesjokolade. Vent til blandingen har en temperatur på under 48°C før du har i melkesjokoladen. Rør godt. Avkjøl til romtemperatur før du rører inn mykt smør. Sett i kjøleskap og avkjøl til ganachen er fast, men smørbar. Om den blir for hard lar du den stå i romtemperatur en liten stund før du bruker den.

Sett sammen kaken:
Del kaken i tre lag. Fyll lagene med trøffelkrem. Smør sjokoladeganache rundt og oppå. Du kommer nok til å ha litt for mye sjokoladeganache igjen, men det kan brukes til f.eks. dekorering (eller frys og bruk ved en senere anledning).

Del opp Kvikklunsjbitene og fest rundt hele kaka. Om du synes de stikker litt høyt opp kan du kappe de til med en skarp kniv. Et tips er å avkjøle Kvikklunsj-sjokoladen i kjøleskap en stund før du dekorerer. Da slipper du fingeravtrykk på sjokoladen når du skal sette de på!

Om du vil kan du ha Non-stop eller Smarties på toppen av kaka. Jeg valgte å pynte med jordbær og restene av sjokoladeganachen i stedet, for jeg synes Non-stop oppå virka litt for mektig for min smak. Knytt gjerne et silkebånd rundt kaka hvis du vil pynte litt ?ekstra? :)
Beklager

Je har itte fått blogget på en stund pga av en kraftig hjerne rystelse je har den enda men greier nå og takle lys og sånn. Men skriver mer senere:-) legger også ved noen bilder fra sykehuset.

utsikt ja:)

bilder tatt fra hotell rommet:) og som bay the way ligger i 21 etsjae, vi er helt på topp kan man jo si:) og lever som de konglige:)

laaaaaangt ned:)
hjulene på bussen de går rundt og rundt

da sitter jeg og robert på bussen til oslo, ikveld er det show og det gleder vi oss masse til. blir spennende og se, får håpe det blir like morsomt som vi har sett klipp av på nettet :)
Synes je er tøff

Vil itte si at je er redd men har veldig stor respekt for reptiler som for eksempel slanger. Men i går var je tøff synes jeg:-)

Lørdaaaaag

Da er det lørdag og lurer på hva som skjer idag. Hittil er det ikke så mye ser på tv da, ser på skiren for damer og johaug leder veeeldig masse. Men 4 norske i teten hittil da:-)

Natta alle søte

Da er det snart natt, skal sove hos mine kjære inatt:-) så nå sitter vi og ser på csi, det er bare favoritt program:-)
Hva er din???

Gammelt bilde da, men synes det er gromt je:-)

Natta alle søte,store og små :-)

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits