ja hva skal man gjøre....

idag er det søndag og je vet iitte helt hva som skjer i dag, håper på fint vær i dag så det kanksje kan gå an og ta seg en tur på harasjøen i dag ligge på "stranda" og kose seg, duppe litt i vatne og sole seg, det er godt det:) for i morra er det jobb igjen og da blr det ikke noe av. pappa drar til lillehammer i dag og blir borte i 3 dager, hmmm lurer på hvordan det blir her da. har veldig lyst til og kunne dra et sted utafor hedmark og kunne se noe anna en valsett ogm romedal det hadde vært godt men får se hva som skjer til helga om ingen blir med får je dra alene. men nå er det så fint vær så synes nesten at det er fælt og sitt inne så da går man ut i sola:)

:)

ja i går var en dag det å, startet med jobb, kom hjem og spiste middag, og dro på butikken og tok ut penger for at i går var det plassen og da var det DDE som spilte, greit det var veldig mye rolige sanger men når dem spilte noe med fart i tok det virkelig av:) kom faktisk en del folk, det var itte så mange der som det pleier, men det kan være været sjøl om je itte skjønner det helt for hallo det var kjempe varmt ute i går og det regna jo itte i går kveld da, bare masse på dagen.....
idag var je oppe ganke sent egentlig var vel halv 2 tror je, spiste mat sammen me robert og koppangen, også dro vi for og hente bilen til robert for han skulle kjøre koppangen til hamar for og rekke toget. je har i hvert fall vært flink jeg har gått en tur i dag og det gikk bare opp over men på vei hjem gikk det bare nedover, var egentlig itte godt og gå tur i dag for det er rent for varmt og jo høyere opp je kom jo varmere føltes det.
så nå skal jeg klyppe gras og sjekke om je gidder og sette inn de nye sete trekka i bilen med deet er så VARMT . men ksla egentlig itte klage nå som det er fint vær her, noe som egentlig var på tide. for då mye dritt var vi har hatt var det godt at det kom litt sol.
litt uvist egentlig på hva som skjer i kveld men det finner jeg fort ut :) men nå skal jeg ta en lang hærlig dusj og se om je finner no sommer antrekk :)

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits