Bored

Kjedet meg litt og da blir det litt sånn at man gjør mye rart je srtter sammen selfier je da. Haha jaja noe må man også gjøre :)

Følg meg gjerne på instagram: idasweete.

Pus

Sitter og ser på tv og lemmy (katta mi) koser seg skikkelig virkelig kose seg.

Hva gjør dere da???
Gjort noe morsomt idag???

Og tarzan og misty er like slappe

Middag

Litt sunnere og herlig mat på en søndag.
Dette er til en person

1 1/2 kyllingfilet
Som jeg delte opp i biter og krydtet med himalaya salt, cilli krydder.

I woken hadde jeg:
1 vårløk
1/2 rødløk
1/2 Søtpotet
2 hvitløks fed
1 cilli

Som jeg delte opp i biter og hadde på oregano og grillkrydder. Mmmm

film fra Sensatori Palacio de Isora

må bare dele disse filemene med dere, jeg gleder meg så masse. det er en stund til da 83 dager faktisk og jeg gleder meg så sykt myyyyye <3

filemene er funnet på youtube.com

 

 

 

sunday- is funday

ja da er snart helgen ferdig og tja jeg har jobba jeg da.

igår jobba jeg 13 timer, og rakk ikke spise og jeg gleda meg så masse til jentekveld i Brumunddal, men neida jeg skulle jo svime av jeg da så ble natta tidlig på meg i går. sånn går det når man ikke spiser, stresser og jobber da skjer det dessverre. men sånn går no dagan.

men kommer flere helger, men je hadde virkelig gleda meg til og reise og se harry hoover med jentene. men sånn ble det ikke.

nå idag får ikke jeg lov til og gjøre noe som helst av mine kjære samboer, han mene jeg må slappe av nå, han har vel egentlig rett da. så jeg har tatt en lang og god dusj, slappet av og nå er det bare og titte litt på nett og se på reisen i november som jeg GLEDER meg sykt masse til.

men nå har jeg og Robert besøk av en kompis og vi er skikkelig sosiale da ser på tv.

så kommer nok endel blogginnleg idag tenker jeg, enjoy :)

summer love <3

 

 

Ligger i senga

God morgen alle sammen da er jeg våken og kjenner at nakken er like fordømt vond.... huff jaja ringe fysio terapaut idag og høre om drop inn time for mine vondter.
Hva skal dere idag da??
Det er jo fredag og helg.
Har dere noen planer da??
Jeg som regel legger ikke planer jeg tar det som det kommer :-)

Legger ved et bilde av gubben min jeg, nå er det 343 dager til vi gifter oss og jeg gleder meg sykt mye for og si det sånn &lt;3
Og dette synes jeg er et så fint bilde og det får meg til og savne stavern kjempe masse &lt;3

Last days

Jeg har vært så opptatt de siste dagene så her kommer et innlegg om de siste dagene.
Fredag var jeg, Søstra mi og den beste vennina mi på elverums marten og kjørte karuseler og koste oss.
På lørdag var det kro kveld i vallset og je kjørte rundt i en gammel Chevrolet impala ( en skikkelig pilsner bil)
Søndag var det full avslappning.
Mandag shopping og skikkelig vondt i nakken noe som ikke har blitt bedre. Tirsdag ikke noe spennende skjedde. Onsdag da var jeg og min kjære på premieren av børning en film som var helt vill og rå. Anbefales på det sterkeste.
Idag er formen helt rævva så da blir det bare å pleie meg selv ;)

9 ting for og bedre forholdet

jeg har akuratt lest et innlegg på vg der det handler om og bedre forhold, og når jeg leser det så skjønner jeg hvorfor jeg skal gifte meg til neste år og hvorfor jeg har det så bra som jeg har det. vi gjør jo alle tingene på den lista vi.

1.  Takk. Takk for alt du gjør for meg og alle verdier du skaper i livet mitt. (sånn som menn er job litt treige til husarbeid og sånn, og når min samboer hjelper meg så skryter jeg han opp i skyene, det skaper bedre selvtillit og øker lysten til og hjelpe til i hjemmer, selv om man kanskje skulle tro det er en selvfølge så er det ikke det.)

2. Jeg bryr meg om følelsene dine. (kanskje ikke si det på akuratt den måten men høre hvordan personen har hatt det i løpet av dagen, og om alt er bram er veldig viktig føler jeg, for da får man mer innblikk i den andre part følelser.)

3. Hva kan jeg gjøre for å støtte deg ( hvir man er nede og skikkelig lei seg synes jeg dette er en god setning og få høre, eller hvis man er syk for da kan man ta til seg litt ekstra kos og dull)

4. Hva synes du om vårt forhold? ( sjeldent jeg spør men når jeg har gjort det har jeg fått svar som: jeg kunne ikke tenkt meg et liv uten deg, du er den beste i hele verden, jeg er verdens heldigste gutt som har deg. og sånt varmer hjerte altså.)

5. Jeg stoler på deg og vårt forhold. ( tillit er noe jeg føler er den største delen av et forhold, stoler man ikke på hverandre så går det bare ikke, sånn er det. og jeg stoler på min mann 100%)

6. Jeg respekterer deg. ( respekt er veldig viktig, det er like viktig som tillit)

7. Jeg har tro på deg ( hvis man skal på jobb intervju f.eks er det godt og høre jeg har troen på deg, eller gjennom en stor operasjon, etc etc det og vite at den andre part har troen på deg er veldig betrygende synes jeg)

8.Du er vakker. Det jeg synes er vakrest ved deg, på innsiden og utsiden er (komplimenter er veldig viktig for at man kan føle seg bra nok, og fin nok for  sin partner, og få høre at du er sexy og sånn er ikke å forakte altså )

9. Du står fritt til å være akkurat den du er i vårt forhold ( og være seg selv 100% er absolutt et must, kan man ikke være seg selv hvorfor gidde? man må kunne slippe seg løs og vise hvem man er.)

 

hva synes dere?

er det noe av det jeg skriver som stemmer?

har dere noen andre kommentarer?

 


2014                                                                                                                     2008

litt forandringer på 7 år :)

 

 

Antrekk på nattevakt

Når man jobber natt er man ikke stiv pyntet med de dyreste klea man har, da handler alt om komfort.
Så her ser dete hva jeg har på meg

Tenerif-alcala

ja da blir det jaggu meg syden tur på meg å gubben i år å, kom over en restplass på startour sin side til 2500 kr, herregud det er sykt billig liksom og det er avreise i november da er det kaldt her, og godt og varmt i tenerif:)

har aldri vært der før, så hvis noen her har vært der kom gjerne med tips på ting vi brude reise ut og se altså:)

og hotellet da du, det er jo bare super duper digg liksom det har alt det, når jeg så det ble jeg helt målløs så fint er det.

dere skal få noen smyg bilder som er tatt fra startour sin nett side da dem hadde finere bilder en google.
dette virker jo som en helt vidunderlig drøm. helt nydelig, så er skal speil refleks kameraet vært full ladet hele tiden ja:)


 

 

my planes for tattos

ja jeg har funnet to tatoveringer jeg har lyst på, den ene pin up dama skal jeg ha på låret og sommerfuglen skal jeg ha på leggen tenkte jeg :) 

hva synes dere ???

 

grunnen for pin up dama med skriften we can do it og hvor hun viser muskler, er fordi at vi kvinner blir så under vurdert på det meste egentlig, når vi kan det meste (vi som har viljen til det da) og den vil stå for meg også hvor jeg er en sterk kvinne som kan hvis jeg vil, så det blir på en måte en motivasjon til meg selv.

tenkte og endre litt på skriften da men skal undersøke litt rundt først :)

sommerfuglen har egentlig ikke noen spesiell betydning jeg synes den bare var helt rå. :)

min første videoblogg

ble kanskje litt rar, men her er min første videoblogg.

sleng igjen en kommentar på hva dere synes:

 fri dag= shopping dag-

idag har jeg endelig fri, og da reiste jeg og shoppa litt for meg selv, spiste på #labaguetemaxi det var kjempe godt altså.

også kjøpte jeg meg litt klær og jeg er så liten så jeg har ikke funnet meg noen lang kjole, men NÅ har jeg endelig funnet det, carlings har virkelig alt, jeg ble rett og slett lykkelig jeg.

også fant jeg noen gensere og sånn små plukk da :)

 


dette er litt av det jeg kjøpte da, beklager dårlig bilde men har ikke det bra kameraet mitt nå:/

 hva synes dere??


 

Kattene mine

Jeg har 3 kjempe herlige puser, 2 gutter og 1 jente :-) dem heter tarzan, lemmy og misty

Lemmy er skikkelig kose pus

Et blink skudd av tarzan

Dette er puse jenta mi misty

Mor og sønn

Random

Bare legger ut randome bilder

kanskje bare litt kanskje

ja ble litt dårlig med innlegg i går da jeg jobbet først natt på 10.5 time også på jobb nr 2 og jobbe 7 timer, da var jeg ganske skutt når jeg kom hjem, sovna ved 16.00 tiden, samboern vekket meg kl 22.30 og lurte på om jeg ville sove i sengen, la meg, så på facebook og dermed var jeg tilbake i drømmeland, og opp igjen kl 07.00 idag og begynte på jobb 08.00 til 15.00 og til mamma og pappa og spise digg grillmat, også møtte jeg to venniner, var innom kattene jeg passer i helgen og dermed jobb igjen kl 21.00 og jobbe til 07.30 i morgen tidlig. så du kan si dette har vært mange timer jobb på noen dager, men etter denne har jeg igjen 1 natte vakt, og til uka jobber jeg bare dag så det skal egentlig bli godt med 1 normal uke, uten dobbel jobbing osv osv.

 

hva har dere gjort de siste dagene da??

ps: dette er ikke et klage innlegg jeg elsker rett og slett og jobbe, for jeg digger når lønninga kommer inn på konto <3!

så det blir spennende og se neste månde hvordan lønninga blir da :)

 

(jeg har stroppløs bh på meg)
summer love <3

har fått rukket og solt meg litt mellom jobbinga da, ikke værst det !

 

peace!
 

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits