morgen innlegg

dette trur je er første gang je har hatt såå god tid om morran at je kan komme innom her og skrive innlegg, wow positivt overasket ver meg selv :)

men idag vil dagen bestå av: jobb :), og kosmik bowling i kveld :) 

imorra blir det speedway med broders, han skal være me og kjøre løp da:) kuuuult :)

finne frem litt somer bilder da kasnkje :)

 

nok en dag gått, en dag til helg:)

idag har vært en fin dag må je si, solskinn og ganske god tempratur egentlig:)

vært på middag hos ei på jobben idag og det var så utrolig koselig fikk god mat og desser:) bare kos:)

idag har je hatt student fra vgs på elverum, så det blir min andre student da så det blir spennende og se om je får det til :) trur det går ganske bra, får skryt på jobben for det så :)

men ellers idag så har det itte skjedd så mye, christian og robert driv og skrur golf som vist nok skal bli "rally" bil hmmmm, spennende og se hva det blir, men fint at gutta boys har noe og finne på å :) je tenker på og begynne med taekwondo igjen på ny året savner det skikkelig :)

men nå er det vel egentlig bare og si natta:)

leser du bloggen min???

det har je egentlig lurt på om det er noen som leser bloggen min???

er det det og hvorfor gjør dere det???

håper på at noen svarer da :)

 

tyrkia

tenkte jeg skulle legge ut litt fler bilder fra tyrkia turen, er det noe dere lure på bare skriv :)

ble en del bilder idag men fler kommer det :)


solnedgang fra flyet :) nydelig :)
savner bonfile vikingen :( saaaaaaaaaaaaavner.ganske kul da :)naaaaaaaaamm :) is :)

gutten min :) kjekkest i verden :)mmmmmmmmmmmmm strawberry :) <3


nam sommer love :) <3


sommer, sol og strand 


tyrkisk aften :)skål :)
mikke mus kaktus:) trur itte minni liker det :)
:)

 

Grisens orgasme varer 30 minutter. (O.M.G.!!!) En kakerlakk kan leve opptil ni dager uten hode, før den sulter i hjel. (Ekkelt. Og jeg er ikke kommet over det med grisen enda.) Hannkneleren kan ikke parre seg hvis hodet sitter på kroppen. Hunnen tar initiativet til sex ved å rive hodet av ham. (Elskling! Jeg er hjemme. I all verden??) Loppen kan hoppe over 35 ganger sin egen kroppslengde. Det vill...e være som at et menneske hopper over lengden av en amerikansk fotballstadion. (30 minutter. Heldiggris!! Kan du forestille deg det?) Mallen har over 27 000 smaksløker. (Hva i all verden kan smake så godt på bunnen av en dam?) Noen løver parrer seg over 50 ganger om dagen. (Jeg er enda ikke kommet over den grisen?kvalitet over kvantitet.) Sommerfugler smaker med fotsålene. (Noe jeg alltid har ønsket å vite.) Elefanter er de eneste dyrene som ikke kan hoppe. (Ok, så det er å betrakte som noe bra?) Kattens urin lyser under «blacklight». (Jeg undrer meg på hvor mye styresmaktene betalte for å få vite det?) Strutsens øye er større en dens hjerne. (Jeg kjenner noen mennesker som er sånn.) Sjøstjerner har ingen hjerne. (Jeg kjenner noen mennesker som er sånn, også.) Isbjørner er venstrehendte. (Snakk om kjeivslag, eller kanskje skeivslag!) Mennesker og delfiner er de eneste dyreslagene som har sex, blott til lyst. (Hva med grisen tro? Kanskje delfinene vet om dette med grisen?) Nå som du har smilt, iallfall en gang, er det din tur å spre disse skrullete faktaopplysningene?

 

liten vits min onkel skrev på facebook :)

 

Selvfølgelig vil jeg ikke le" sa sykepleieren.
"Jeg er en profesjonell. I over tjue år har jeg aldri ledd av en pasient.''
''Ok da.'' sa Fred, og droppet buksene og avslører den minste "mannetingen" sykepleieren noensinne hadde sett. Lengde og bredde kunne det ikke ha vært større enn en AAA-batteri.
Hun klarer ikke å kontrollere seg selv... sykepleieren begynte å fnise, deretter faller hun til ...gulvet og skrattler.
Ti minutter senere klarer hun å kjempe seg på føttene og gjenvinne sin fatning. ''Jeg er så lei meg.'' sa hun. ''Jeg vet ikke hva som kom over meg. På min ære som en sykepleier og en dame, jeg lover det vil ikke skje igjen. Nå, fortell meg, hva synes å være problemet?''...
''Den er hovnet opp!'' svarte Fred.
DA løp hun ut av rommet ...................

 
 

 

 

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

 

hvorfor??

hvorfor er det så vanskelig for folk og ta hverandre for dem man er?? det er greit at man ikke skal like alle man møter og sånn er det bare, man kan ike forlange at folk skal like deg hvis dem ikke liker deg, det synes jeg er greit for hadde alle vært glade og likt hverandre hadde det ikke vært krig, men hvorfor kan man ikke oppføre seg voksent ???? istedet for all baksnakking og dritt slenging???

men det er vel bare sånn det er nå at man skal være så motbydelig man kan for og skjule seg selv, for kan itte folk være seg sjøl?? 

men dette er spørsmål man ikke kan få svar på trur je.. litt det samme som høna og egget, hvem kom først? det er det jo ingen som vet.

men for min del det er jo ikke alle je liker selv om jeg vil. det er mange som irriterer meg noe så veldig menfår faen itte gjort noe mæ det hell.... men sånn er det og jeg vet me meg selv t je er skikkelig pinglete på og si ifra, for hvis man iser til vedkommende at je liker deg itte da blir jo andre part veldig lei seg, men folk jeg ikke liker bryr je meg egentlig ittno om. men ennå er man redd dom skar grine en skvætt men sånn er det me alle. men det er jo egentlig bedre og si det face to face og stedet for og baksnakke.... hmmmmm.

men som sagt er dette spørsmål jeg itte finner svar på gjør du???

men litt hyggelig da så har je kjøpt meg genser på hm :

er itte den søt ell ??? :) tihi som sagt kjøpt på hm maxi hamar :) kjøpte også en i grå men den er det mikke mus på :) anbefaler disse genserne dem er kjempe gode :)

også har jeg blitt så glad i smykker med fjær :) ååå gud er helt dilla må ha det bare må ha det :)

her er bilde av den eldste pusen vår :) han er 14 år gammel :) fant ut at han ville ha litt kos og da kommer han til ida for da blir det masse kos :)

 

litt morsom kvelds musikk da :)

15.sep.2011

 

http://astridhuset.blogspot.com/2011/08/jeg-fler-for-gi-bort-noe.html

utloddning på: astridhuset.blogspot.com :)

helgen over :(

ja da er helgen over og jobb i morra :)

koselig i går og møte igjen folk som er over alt pga skole :( itte at det er negativt det aktså men da treffes man mindre :) men blir vel noen turer på feil sie ta mjøsa men itte i buss da det blir i bil:)

men helgen har egentlig vært veldig bra vært kjempe koselig egentlig :) feira bursdagen til bestemor og greier :) 

men nå er det tilbake på jobb :) gud je gleder meg hatt ferie også greide je og bli senge liggende i en uke hoff det er så kjett når jeg vet je trengs liksom :( men trur itte det er noe gøy og dra på jobb med kraftig ørebetennelse på begge øra og feber som var langt over normalen :(

men nå leger jeg ut litt musikk til dere så kan dere kose dere litt :) går for litt heavy i dag :)

 

 

 

 

ida og nusse blogger :)

jeg og nusse sender n liten helge hilsen er på bloggen :) huner ofte me og blogger for hu er en liten fang katt :) liker maase kos :)


 

som dere ser så er hun en skikkelig kose gris :)

men dagen idag på ida sin side så består det av bursdag og opp til christine på party :)

nusse: kose seg inne retsen av dagen, spise, kose og spise :)

så god helg alle sammen :)

kvelds musikk :)

god fredag :)

 

 

 

 

trist :/

VG Nett) Etter at hans eget land var angrepet, og presidenten så godt som hadde gått til krig mot de ansvarlige, fikk George Bush beskjed om at marerittet ikke var over.

I en dokumentar laget av National Geographic Channel forteller USAs tidligere president George W. Bush om døgnet som snudde verden på hodet for 10 år siden. USA ble angrepet i New York, i Virginia og passasjerer på et fjerde, kapret fly tok kontrollen over spakene for så å styrte i døden i Pennsylvania.

VG Nett følger


Det er en åpenhjertig Bush som forteller om sin opplevelse av det dramatiske døgnet når verdens øyne rettet seg mot USA, og dagene som fulgte. Han skulle gå fra å være en president som konsentrerte seg om innenrikssaker, til å bli en president som skulle lede verdens mektigste militærmakt i krigstid.

VGTV:Se deler av den eksklusive dokumentaren

President Bush skulle besøke en barneskole i Florida den skjebnesvangre tirsdagen, 11. september 2001. Han skulle presenteres for skolens utdanningsplan.

- Jeg startet dagen med en lang løpetur rundt hotellet jeg bodde på, minnes Bush.

Fikk sjokkbeskjeden

Klokken var da 06.31 på morgenen. Like etterpå fikk han sin daglige sikkerhetsbrief, hvor nære rådgivere oppsumerer tilstanden i forhold til rikets sikkerhet for den amerikanske presidenten.

- Jeg husker at sikkerhetsbriefen virket så normal, forteller presidenten under intervjuet.

Bush ble informert om at et fly hadde krasjet i et av tvillingtårnene på Manhattan før han entret skolen og klasserommet, som huset forventningsfulle barneskoleelever. Da trodde han det var et lite fly, at det var dårlig sikt og at det hele var en ulykke.

(Saken fortsetter under bildet)

- JEG HØRER DEG: Da Bush besøkte åstedet for flyangrepet på New York den 12. september snakket han direkte til hjelpemannskapene som jobbet på stedet. - jeg kan høre deg, ropte han til en av dem, som slet med å få med seg hva presidenten sa. Foto: REUTERS


Mens skolebarna leste opp ord de hadde øvet inn, fikk presidenten sjokkbeskjeden.

Enda et fly hadde styrtet inn i World Trade Center, symbolet på USAs økonomiske suksess og et kjent landemerke verden over.
Bush ble sittende da stabssjef Andrew Card hvisket beskjeden i øret hans.

- Jeg ville utstråle ro. Jeg ville ikke løpe ut av klasserommet og opprøre barna, forteller Bush.

Maktesløs

Han trakk seg tilbake og startet arbeidet i et tomt klasserom. Mens de uvirkelige TV-bildene fra New York rullet over en TV-skjerm, skriblet han noen bemerkninger ned på et ark for hånd. Så gikk han til det andre klasserommet hvor barn og voksne ventet.

De forventet at presidenten skulle skryte av skolens utdanningsplan.

Det foreldre, lærere og elever fikk høre, var noe helt annet. USA var under angrep.

Ifølge dokumentaren visste ikke Bush eller hans nærmeste rådgivere hvem som sto bak angrepet på dette tidspunktet. Det var først på et senere tidspunkt den dagen, under en videokonferanse, at CIA-sjef George Tenet mente at angrepet bar al Qaidas signatur.

(Saken fortsetter under bildet)
FLYTTET: George W. Bush sitter i telefonen på Air Force One etter terrorangrepet. På dette tidspunktet var trolig dette eneste flyet av typen 747 som fikk lov til å ta av. Foto: REUTERS


Etter den korte uttalelsen på skolen, hastet presidenten og hans følge tilbake til presidentflyet, kjent som Air Force One.
På flyet flimret bare TV-bildene som rystet en hel verden.

- Jeg følte meg maktesløs da jeg så folk hoppe i døden på TV, uten at jeg kunne gjøre noe, forteller Bush.

Han forteller at den første beslutningen han tok på Air Force One, var å gi det amerikanske flyvåpenet ordre om å skyte ned alle rutefly som ikke svarte på ordren om å lande.

Tenkte på familien

Om hvordan han reagerte på scenene som utspilte seg på Manhattan og rundt forsvarsdepartementets bygning, Pentagon i Virginia, forklarer den tidligere presidenten at han tenkte:

- Sånn er krig på 2000-tallet.

I det eksklusive intervjuet VGTV har fått tilgang til fra National Geographic Channel, forteller Bush åpenhjertig om det personlige aspektet ved terroraksjonen.

- Jeg tenkte på Laura og jentene, og håpet at de var i sikkerhet og hadde det bra.

George W. Bush erklærte ikke krig den 11. september. Men han følte at han måtte berolige amerikanerne om at regjeringen fungerte, og ville svare på angrepet. Noe måtte han si da han talte til sine medborgere.

(Saken fortsetter under bildet)
ANGREPET: Et av verdens mest kjente landemerker, The World Trade Center, ble angrepet 11. september 2001. Foto: REUTERS


- Vi nærmet oss så mye en krigserklæring som vi kunne komme uten å erklære krig, forteller han.

Ifølge Bush fikk han ikke sove den kvelden.

- Jeg tenkte på bildene og tenkte på hva jeg måtte gjøre. Jeg tenkte på dagen, og dagen etter.

Men dramatikken var ikke over for presidenten.

- Jeg hørte en tungpustet mann som kom og sa at vi måtte følge med ham. At Det hvite hus var under angrep, forteller Bush.

Om de beryktede ordene

Han tok med seg kona Laura og de to hundene, Spot og Barney, og gikk mot den hemmelige bunkeren som ligger i tilknytning til Det hvite hus.

- Der spurte jeg en ansatt i luftforsvaret om hva pokker det var som skjedde. Han svarte at det var en jagerpilot som hadde vært ute og voktet hovedstaden, og da han returnerte til Andrew flybase hadde han sendt ut feil signaler og ble oppfattet som en trussel, sier presidenten.

Dagen etter, 12. september, talte presidenten igjen til nasjonen.

- Da sa jeg de beryktede ordene. Osama bin Laden - død eller levende. Jeg ble kritisert for det. Til og med noen i min egen husholdning synes jeg var litt for brysk, minnes Bush.

stakar elgen

SKOGENS KONGLE: Denne elgen bli litt vel ivrig da han var sulten på epler. Foto: Gustav Johansson

synes synd på elgen je :(

litt av mitt :)

tenkte jeg kunne legge ut bilder av mine parfymer og anbefale kanskje :)

det er nr 1 innen parfymer synes jeg lukter veldig godt :)

escada er også et veldig godt valg :)

her har du mine parfymer :) og jeg er veldig fornøyd med alle egentlig :)

mitt første musikk ønske :)

det er christine som ønsket denne :)

send inn flere forslag :)

today :)

dagen idag en vanlig dag, fortsatt litt syk så er ikke på jobb :( og je GLEDER MEG masse til mandag for da skar je på jobb samme hva :) blir spennende for nå er det mange på jobben med tanke på studenter :)

men idag da så har je pusla litt godt og faktisk kunne røre seg litt etter og har ligget rett ut i nesten en uke :( men tror mamma ble glad for og komme hjem til middag i dag :)

men ellers så har det vel egentlig ikke skjedd så mye er liks ikke noe og gjøre når man er syk, og begynner og bli en smule lei tv......

men som sagt formen er stigene YEEEEEEESSSSS,

men jeg lurer på om det er noen som leser her, er det noe du lure på om det gjelder meg eller er det noe du savner her på bloggen så pliz kom med forslag :)

men tid for og legge ut litt musikk, og ikveld så går vi back to the 70`s :)

 

toyota er bilen :)

blir nok toyota hiace på meg som neste bil :) men er veldig fornøyd med corolloan min altså (for dere som ike vet det så er det toyota også) men har lyst på hiace 4 hjuls trekk :)

tihi :)

artig bilde

 

 

mange skriver

mange legger ut masse skriv at dem er imot mobbing og sånn,mange er det men je har også sett at det er noen mobbere som legger det ut også ikke riktig så folkens tenk!!!! alle som legger ut sånn skal tenke. men jeg synes at alle ikke mobbere at dere som legger ut at dere er i mot mobbing er supert :)

f.eks:

En 15 år gammel jente holder hånda med sin ett år gamle sønn. Folk kaller henne for hore, ingen vet at hun ble voldtatt da hun var 13 år. Folk ringer til en annen fyr og kaller ham feit. Ingen vet han har en alvorlig sykdom som fører ham til å bli overvektig. Folk kaller en kvinne for skallet, men de vet ikke at hun har kreft. Kopier dette hvis du er mot mobbing og annen dritt som skjer rundt om i verden. Jeg vedder på at 90% av dere ikke vil kopiere og sette den på din status.

sånne skriv kan være tanke vekkere og det er flott at dere som er imot mobbing skriver sånn :) suuuuuuuuupert :)

skooooo :)

er itte det de kuleste skoa i hele verden ?? jeg øøøøønsker meg for og si det sånn :)

mote :)

 

 La deg inspirere av catwalkens magiske makeup. Vi har plukket ut sesongens mest toneangivende stiler, og gir deg tips til hvordan du legger de.

Eyeliner

Sort våtliner gjør et stort comeback på makeup-himmelen denne sesongen. Ikke at den noen gang har vært borte. Mange av de største designeren hadde latt seg inspirere av det klassiske katteblikket til Mary Quant og Twiggy fra 60-tallet. Eyelineren var enten lagt som tykke katteøyne slik som hos Dolce & Gabbana eller med tykke «vinger» i ytterkanten av øyet slik som hos Lanvin. En mer grafisk og minimalistisk liner var det å se hos DKNY og Louis Vuitton. Der begge hadde gått for en moderne vri på lineren. Så la eyelineren være  midtpunktet denne høsten og la resten av makeup?en være diskrée.

Slik gjør du:  Start med å legge en jevn hud ved å legge en god consealer og en matt foundation. Bland godt ut, slik at det er ingen synlige linjer. Børst brynene på plass og fyll i. Deretter tar du en flytende eyeliner eller kajal og legger den tett inntil vipperoten. La den innerste delen nærmest øyekroken være supertynn, og la så streken bli gradvis tykkere ut mot ytterkanten av øyet. Avslutt med en liten spiss rett utenfor øyet. Bøy vippene opp med en vippetang. Avslutt med maskara.

Tips: Øvelse gjør mester. Legg gjerne en strek med blyant før du starter med våtliner. Slik er du sikker på å få den fasongen du ønsker.

Slik sminker du sotede øyne!

DEFINERT: Crèm Dèyelner i Jade Black fra YSL kr 225, sort kajal fra The Body Shop, kr 109, felxtip Eyeliner fra Isadora, kr 129, Liner Waterproof fra Dior, kr 205 kr, Lash Architect 4D fra Loreal, kr 169. (Foto: Produsentene)

Scarlet Woman

Høsten er vanligvis årstiden for rødtoner og plommefarger. Og denne sesongen er heldigvis intet unntak. På catwalken florerte det av klassiske røde lepper og mer dramatiske plommefarger. Fra Gucci med sin hyllest til 70-tallets sensuelle glamour, til Giles med sine klassiske tomatrøde lepper. Alle nyanser er lov, bare så lenge leppene blir et sikkert blikkfang denne høsten. Slik som de var hos Ralph Lauren og Missoni.

Slik gjør du: Velpleide lepper er et must før du finner frem din favorittfarge. Smør leppene med en god lippalm eller peel med en skånsom peeling. La balmen trekke god inn før du deretter legger et tynt lag med foundation på leppene. Den gjør at fargen  blir sittende. Tegn så hele leppekanten opp med en lipliner i samme farge som leppestiften. Fyll deretter i med leppestiften. Går du for en matt look kan du legge et lag med løspudder oppe. For en mer glossy look, avslutt med blank gloss.

Tips: Finn en leppestiftnyanse som gjør tennene hvitere ved å holde leppestiften opp mot tennene og smil.

SCARLETT WOMAN: Rough Volupte Perle fra YSL kr 270, Nouveau Raisin fra Clarins, kr 220, Color Elexir LipPencil fra Max Factor, kr 105,Real Femme fra Lancome, kr 275, Colour Elexir Lipstic fra Max Factor, kr 125. (Foto: Produsentene)

Minimal makeup

Denne høsten, slik som mange andre, er det også en minimal makeup-look å spore på catwalken.  Flere visninger, slik som hos Prada og Proenza Schouler, hadde valgt å gå for minimale øyne og munn, og heller lagt vekt på den perfekte ferskenhuden.  Feminint og sart. Mens hos Dolce &Gabbana gikk den minimale looken i retning av det lett androgyne. Der var håret satt opp i Teddy-boy stil og kun brynene var fremhevet. Men den kanskje fineste minimale stilen fant du hos Stella McCartney. Der var huden helt matt, med en touch av aprikosfargede kinn og et hint av liner og lepper. Stilen gav en følelse av nedtonet luksus og enkel eleganse.

Slik gjør du: Legg vekt på å få en god base. Preparer huden men en god fuktighetskrem og start med å legge concealer der det trengs. Dekk mørke ringer under øynene, porer og rødhet. Legg deretter et kompaktpudder eller en matt foundation i din hudtone over det hele. (Er du så heldig at du har perfekt jevn hudtone, så trengs kun en blush). Bland godt ut slik at du unngår striper og linjer. Avslutt med et transparent pudder, slik at huden holder seg matt hele dagen.

Tips: bruk gjerne en primer før du legger foundation. Finn en som passer din hudtype, og som enten gir fukt eller er mattende. Da sitter foundationen bedre.

MINIMALT: Lasting silk UV Fondation fra Armani, ca kr 600, everlasting Compact Foundation fra Clarins, kr 360, Color Definition 3D Face Powder fra Clarins, kr 380, Touche Eclat 1.5 fra YSL, kr 300, Rose Vintage fra Dior, kr 350. (Foto: Produsentene)

 

litt og lese på :)

regn regn regn

ja legger merke på at vi itte er i tyrkia mer ja, for her regner (alle himmlens porter har åpna seg) høres ialle fall slik ut men var på legevakta idag og fikk bekreftet kraftig øre betennelse :( kjeeempe vondt for øra mine tenker ikke noe over at jeg har en hjerne i mellom dem som holder på eksplodere snart :(

men får nesten skrive litt mer i morgen legger ut litt kveld/regnværs musikk :)

 

04.sep.2011

dagen idag har vært en stille, formen er på bånn : / ørevond og ei lei hoste og hjernen går 2 skritt foran kroppen.......

men det er idag kan prate litt om i går, var jo vakt da på fest i åsbygda, var jo litt morro og prøve noe nytt, men egentlig litt kjedelig for alle var så snille, utenom på slutten, nevner ikke navn for je regner med de fleste vet hva som skjedde :( veldig trist egentlig.

ellers trur je alle storkoste seg dansa og drakk og hadde det gøy tre skaller spilte kjempe bra :) 

får dere muligheten så vil jeg nå anbefale dere og dra og høre på dem, dem spiller masse variert musikk så alle blir fornøyd og det er fin musikk og danse til :) så takk til dere for en kjempe fin kveld i går og nok en gang dem er kjempe flinke :)

ellers idag da, så skal je ligge og slappe av til ca kvart over 5 for da kommer robert og da skal jeg på legevakta en tur wohoo, sjekke øra mine før dem eksploderer :( ellers blir vel kvelden veldig slapp tror je..... håper je får noe før det så je knaksje kan få sove skikkelig i natt itte våkne og sovne og våkne og sovne for det blir man sliten av.......

men skrives...... heidå

kveldens musikk :)

 

en av de fineste sangene je vet om :) <3

02.sep.2011

denne har je laget i paint, og vil ha den som topp bilde på bloggen er det noen som vet hvordan jeg kan få det til?????

dagen så langt:)

idag har det vært en stille og rolig dag, vært med mamma på stange en tur, bestilt time til optiker så da får je bare krysse fingre, armer og bein krysser egentlig alt som går ann og krysse får at brllene mine holder seg så lenge får nå begynner dem og briste, selv om robert har superlimt begge brille stengene mine meeeen..

vært hos mormor idag også da har vært så koselig her jo itte sett a på en måned for hun har jo vært i tana også har je vært i tyrkia:) 

men senere ikveld skjer det vel sikkert itte så mye men det får man vente og se:) 

men jeg vil gjerne at dere som leser at dere kommer med musikk forslag til meg for jeg har tenkt og ha et musikk "maraton" det vil si at jeg legger ut 1-3 filmer hver dag når jeg rekker da:) også på slutten av månden så vil jeg ha hjelp av dere og kåre en sang som vinner, 

 

 

da er på tide igjen og legge ut litt musikk igjen

har tenkt og prøve og legge ut 1-2 filmer hver dag men nå er det lenge siden så da får dere litt og velge mellom :)

 litt rolig musikk ikveld da:) kom  med musikk forslag for dem som vil høre noe :)

 

den mannen er utrolig, tenk og stå på for sin forlovede for og gjøre alt så hun kan bli bedre, det er helt utrolig. slik er det ikke mange som gjør  trur jeg :) jeg vet ihvert fall med meg sjøl at skulle det skje med min kjæreste hadde jeg aldri dratt.... og det skal være 110 % sikkert og det da :)

 

da er man hjemme igjen da....(tyrkia tur me noen bilder da)

da er man hjemme igjen etter 2 herlige uker i alanya, det var trist og dra ifra tyrkia men man må vel hjem igjen en gang også, men blir vel tur til neste år også og gjøre alt man ikke rakk nå :)

litt fra tyrkia da:)

ja her ser dere flyvingen da det er på vei tilo tyrkia :) er ikke så lenge etter at vi dro fra gardemoen:)

og fly for første gang var kjempe gøy, men for og være helt ærlig når flyet begynte og stille seg opp for og ta av så ble je skikkelig engstelig og ville egentlig ut av flyet, men så begynte det og kjøre og det gikk fortere og fortere og artigere og artigere var det:) og det var et ganske bra fly vi fikk til tyrkia, kan ikke si det samme om flyet hjem men det gikk da det å:) men på veien til tyrkia så kunne vi se grader og hvor høyt oppe vi var, men på det kaldeste ble det målt 56 - brrrrrrr.

se så fin solnedgang :) men det er sant som dem sier himmelen er alltig blå på den andre sia eller ett eller anna, men fint var det ihvert fall :)

se dem har til og med plamer:) første gang jeg har sett det så ikke mobb meg så veldig for at jeg begynner og bli litt lei denna bjørka og furua rett utafor døra:) 

og det var masse hawaii roser der i mnge fotrskejllig farger:) her hjemme har vi dem i potteplanter men i alanya vokser dem på busker og sånn :) fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint:)

je og robert ridde på kamel det var egentlig ganske gøy, ikke som og ri på hest men det var helt spesielt altså:)

også har vi også vært på delefin show og taxisjåføren faktisk fiksa så han henta meg senere så jeg kunne svømme med delefiner:) det var en av de største opplevelsene i mitt liv, og jeg fikk jo oppfylt en av mine største drømmer:) det kostet 750 norske kroner da men det var vært penga sine for og si det sånn:) skal prøve og få skanna inn et bilde av det:)

efes var det tyrkisk øl, som guttaboys likte veldig godt:) skal sant sies så ble det noen flasker om dagen :) men nå synes je øl smaker dritt og all øl smaker det samme, je likte heller ikke efes men det var en litt anna smak på det enn det man får kjøpt i norge. :)

tyrkisk pepper, hmmm på stamkneipa vår altså på vikingen resturant, så fikk vi tyrkisk pepper før vi fikk regninga akk som en regnings dram, je drekk itte slik skvala mig så je ga alltid bort min :) men for dere som skal til alanya je anbefaler på det sterkeste og dra på vikingen altspå :) der får du kjeeeeeeeempe god mat, god service og du blir alltid møtt med smil fra alle kelnerne :)


baby palme :)


en drink som het sommer love faktisk ikke så aller værst smak på :) 


 også hadde vi et banan tre rett utafor hotellet :) da har man sett det også og på to uker så kunne man se litt forkjelle så trur det begynner og nærme seg at dem blir gule og fine:)

her står jeg med en apekatt på skuldra:) den hadde mini pampers :) tihi det også var veldig gøy:)

men skrive rlitt mer i morra så her har dere litt og se og lese på ikveld:)

 

 
ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits