da er det snart mandag :)

da har helgen gått, herregud en helg går så fort synes.. hmm skulle ønske man hadde en dag til :) men i morra er det mandag og da er det jobb igjen, får håpe formen blir bedre for ta en paract og litt c-vitaminer så får man krysse fingra :) men har tatt litt bilder i dag da :)

høsten har mange fine farger og by på :)

photo: ida - helene jølstadengen 

 

søndaaaag...

ja da var det søndag igjen da, har hatt en veldig avslappende helg egentlig ikke gjort noen ting men formen kunne virkelig vært bedre.... :( har gått ei hel uke med dårlig form.. håper det gir seg til i morra..

men etterpå da skal jeg og min bedre halvdel ut og spise da trur je.. krysse fingra for det da..

men blir et kort innlegg nå så skriver mer senere..

 

 

film :)

sitter og ser på yes man den er faktisk ganske artig, hehe jim carry er en morsom mann må jeg si, og da blir det store spørsmål da hva synes dere om jim carry???
lørdag :)

louise baby er i vallset yeiiii :) da blir det nok mye moro igjen :) 

men så på reklamen på animal planet nå der er det en mann som har blitt venn med løver, hmm går nok ikke lenge før dom skjønne han ikke er en løve og da blir han en åpen buffe, ellers så har han veeeeldig flaks :)

men en ting jeg kunne je tnekt meg, det er og ri på en elefant og dykke et sted der man kan se haier også kunne jeg tenkt meg en safari tur, se zebrar, løver, tigre etc :) det hadde vært noe det :)

men nå er det greys, sikkert reprise men har blitt helt avhengig hehehe :)

jeg fikk et sprøsmål på mail, for hun hadde lest mitt innlegg om hvor heldig jeg for jeg hadde en kjempe kjæreste, hun hadde akk fått sitt hjerte knust og det var så trist og lese, og hun lurte på når finner jeg den rette, det jeg svarte er at det vet du ikke, men når du møter han så er det som alt i hele verden stopper det er bare du og han som er der og når du itte er med han så føles alt så tomt, men når man er med hverandre så er det ingen som kan fornærme deg eller gjøre ne med deg. det er en følelse som man ikke kan beskrive med ord eller utrykk, 

men svaret jeg fikk gjorde egentlig litt godt og lese, hun sa takk og skrev det at det var noe av det fineste hun hadde lest og da fikk jeg tårer i øya :) kjærlighet er vanskelig man vet aldri :) men det jeg vet at man skal ikke gi opp selv om det går litt imot selv om man er i et forhold skal det ikke være en dans på roser man må ha en diskusjon en gang i blant man skal krangle litt, og det fineste med det er at man blir venner igjen, et forhold er det to ikke en :) 

men sitter og ser på greys nå og der er det en mann som er gravid.. tihi.. det er mye rart man får til på tv :)

 

vil gjerne lese din blogg :)

jeg er alltid innom mange blogger i løpet av en dag men jeg vil gjerne at dere også kommenterer hva dere synes om min blogg :)

men legg igjen adressen til din blogg så kommer jeg innom din og kommenterer :)

jeg har også laget et innlegg der dere kan spørre meg om hva dere vil :) ikke vær redd for og spørre :)

 

28.okt.2011

idag så er det jobb også hjem og spise også skal jeg til min kjære tenkte jeg. og i helga skal jeg bare slappe av og ikke gjøre noen tign egentlig. det er min plan : hva er din plan for helgen??

selv om det er helg så må man ikke på fets, man må ikke ut på noe, man kan bare slappe av og kose seg og det har jeg tenkt og gjøre. formen er ikke 100% så da er det greit og komme opplagt på jobb på mandag :)

men nå skal jeg skrive ferdig instruksjons arket for kameraet på jobben :) også er det helg. 

spørsmålsrunde

jeg ser det er veldig popluært og legge ut en spørsmålsrunde så da tenkte jeg at jeg prøver meg på trenden. je vil ikke svare på veldig personlige spørsmål hvis folk kommer med det for det er mye folk ikke har noe med, men spør gjerne om det meste så skal jeg svare så godt jeg kan :)

 oppe om morran :)

idag så starter dagen min med en tur i banken :) jeg og min bedre halvdel så på hus i går så da får vi krysse fingra :) prøver og ikke ha så store forhåpninger men det er jo første gang jeg har skrevet meg på budrunde og greier men je krysser fingra for det huset var perfekt :)

men hoppe i dusjen og fikse seg :)

skal på jobb igjen så :)

hobbykveld

da er det dags for hobby kveld på fjellhaug :)

da har vi en gruppe som danser linedance og en lgruppe som sitter og strikker :) for dere som har lyst kan dere mer enn gjerne komme det er hver tirsdag fra kl 19.00 - 21.00 :)

om du vil danse eller drive med en hobby, som f.eks scrapping,strikking,hekling,brodering etc er dere hjertlige velkommne :)

men da er det på tide og dra :)

 

blogges senere :)

 

tirdags hobby :)

jeg har jo skrevet at jeg skal legge ut hver uke en hobby aktivitet  og hittil har jeg lagt ut hekling og strikking, denne uken tenkte jeg at jeg skulle ta for meg brodering, det er ikke så ofte vi ser og hører om brodering så da får vi se om det er noen som blir innterisert og hvis du driver med det kan du jo gjerne poste en kommentar gjerne sende et bilde :)

 

her er en film i hvert fall som kan vise litt hvordan man broderer det var ikke mye informasjon je fant om bordering, kan nok hende at det er pga det ikke er så utbredt :/

men forklare det kort og godt så er det at man syr inn et mønster på en stoff bit med enten store åpne ruter eller små åpne ruter :)

kort forklart :)

 

nytt design :)

da tror jeg at jeg har fått til nytt design :) selv om alt jeg har skrevet ble borte så trur jeg det går ganske bra :)

men designet er laget av :

http://katrineaastorp.blogg.no/ 

takker nok en gang for et fint design :)

strikking :)

sist uka la jeg ut om hekling da legger jeg ut om striking denne uka :)'

dette er en super nettside for tips og råd for hjelpe med strikking, hekling osv :)

http://www.garnstudio.com/lang/no/skole/strikk_index.php

 

god fornøyelse :)

 

 

mandag

da er det jobb igjen, godt etter en koselig helg :)

hadde det knall på fredag, hadde det knall på lørdag og jaggu meg så var det knall bra søndag og :)

først var det rakfisk og kos på fredag, sverige på lørdag og da ble det litt shopping, og middag hos anette og thomas i går der vi fikk servert en kjempe god pølsegryte :) nam nam :)

men må si at jeg er veldig glad jeg har en 100 % fast stilling altså er så super glad for det :)

jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten en jobb, for nav skar je itte på så enkelt og greit er det.

men ser det er mange ungdomer som sliter med og få lærning plass og mange er heldige men ikke alle og det er så domt, når dem har skole for det men ingen plass for dem etter skolen så man kan få et fagbrev det er så domt altså, dette er noen staten og kommunene rundt om kring burde ta seg sjøl i nakke skinnet og gjøre noe med dette problemet, for sånn kan det ikke være. det er sånn folk blir arbeids ledige :( det er så trist :(

men stå på alle lærninger ikke gi dere :)

men skriver mer senere15.okt.2011

hadde en kjempe fin kveld i går sammen med astrid, hans håkon pg robert :) rakfisk og morsomt pondus spill :)

idag ser vi nese mot sverige :) da blir det litt shoppings :)
endelig fredag :)

endelig fredag, er igjen noen timer på jobben også er det hjem pakke og bli henta av robert, stikke innom butikken og kjøpe rakfisk med tilbehør og stikke til astrid og hans håkon, i morra altså lørdag er det sverige tur det bllir kjempe gøy :) så gleder meg masse :)


oooooppss :P

hade :) blogges senere :)

ida og louise :)


louise søta :) 

 

innkjøp :)

var jo en tur på maxi i går da :) og dette var jakken jeg kjøpte meg, er super fornøyd synes det var kjempe fin så jeg bare måtte ha den :)

 

 

 

 

 

 

 

skal en kjap tur innom der idag og glemte og stikke innom spaceworld og ordne med abonomanetet mitt på mobil for jeg fikk feil..... og ja det går vost ann det og da må je betale 500 kr mer for telefonen omg er det mulig, men  det skal dem få høre igjen ja, for når dem gir meg feil abonoment til mobil når jeg spør om noe helt annet så er det bare skikkelig teit og ennå så forlanger dem at je skal betale 500 kr til for telefonen. egentlig skule je levert hele driten og gått et annet sted men gidder ikke være vanskelig.

men samma det :)

men gik rundt og så på klær og stuff i går, det er så mye jeg har lyst på, men så er det det med penger da vettu :) det er et kjent fenomen som dukker opp i mange samlinger.

men idag som det er en så fin høst dag med sol og fine farger trur je at det blir litt bilder idag :) det er så kos og dra og ta natur bilder :9 kos :9

men en ting jeg ønsker meg til bursdagen min er stativ og ny kamera linse det ønsker jeg meg mest :) så jeg har jo prøvd og hinta litt frem på det da så håper jeg i hvert fall får en av delene :) hvis ikke kjøper jeg meh det selv kanskje den dagen jeg blir rik og berømt :) det hadde vært noe :)

men en ting jeg har  lagt litt merke på at dem som har blogg som har vært på tv har flere innom en enn som ikke har vært verken i avis eller på tv ??? er det bare meg eller er det sant ?? ( som er ute etter og kritisere så er det ikke noe negativt i det hele tatt bare er sprøsmål for det er noe jeg lurer på )

men nå skal je ikke skrive mer nå skriver litt mer senere og holder dere oppdatert :)gå inn her

på denn nettsiden :

http://www.gratismakeup.no/?r=64138

kan du gå inn og jeg verver deg til gratismakeup, du får 5000 poeng når du melder deg inn og du kan være med på konkuranser og og vinne gratis sminke.

passer fint hvis man har litt dårlig råd en dag og må ha ny sminke :)

 

kjære lesere

til dere som leser bloggen min, det er så mye kreft ute og går blant oss og mange mister en nær venn, et familiemedlem hver dag vær med og støtt rosa sløyfe aksjonen og gjerne andre helse aksjoner jeg har støttet rosa sløyfe aksjonen som prøver og finne ut kurer og sånn om brystkreft.

 

det koster ikke mye, men jeg ihvertfall føler meg veldig stolt når jeg har vært med og gjort en god gjerning :)

12.okt.2011

lurer på hva jeg skal finne på idag... hmm aknskje jeg skal ta me meg kameraet mitt og ta litt foto idag kanskje ???? hørtes egentlig ut som en god idet ta litt høstbilder :) høst er en fin årstid meeen, liker ikke tanken på at det begynner og bli kaldt :( jeg vil egentlig ha sommer og sol hele året utenom fra 23 desember til 1 januar da kan det være masse snø får da er det jo jul så da må vi ha snø :)

da begynner idaverdenrundt.blogg.no på facebook siden og bli ganske bra, dere kan fortsatt kommentere her også men hvis dere er på facebokk så kom innom den siden :)

men må jobbe skriver senere :)

 

facebook

nå har jeg opprettet en gruppe på facebook som heter idaverdenrundt.blogg.no der dere kan komme inn, diskutere, komme med ris og ros, spørsmål eller vil si ifra til noen om denne bloggen. dere kan også sende gruppe invitasjonen videre til andre venner :)

11.okt.2011

støtt en god sak :)

 

hobby :)

idag så er det jobb igjen :) hadde en avslappende dag i går :)men idag er det TIRSDAG og da er det hobbykveld på fjellhaug igjen :) da får man vel strikke litt flere lapper til lappe teppet :) og øve litt mer på hekling da for da kan man hekle noen ruter man kan ha i pleddet også :) gleder meg til og bli ferdig meeeen lenge igjen....

men så kom jeg på at jeg har jo ikke hatt noen skikkelig hobby innlegg her så da tenkte jeg og ta formeg hekling i dag :)

og for dere som vil lære hekling fant jeg en nettside som var ganske fin :

http://www.garnstudio.com/lang/no/skole/hekle_start.php

http://www.norsknettskole.no/fag/ressurser/itstud/h00/Maskepi/hekling.htm

kan jo være mange sider og kanksje noen som vet om enklere måter men det her var den enkleste oppskriftene jeg fant..

og for dere som er ute etter oppskrifter på tøfler, skjerf,luer,votter osv gå inn her:

http://www.hekleogstrikkeoppskrifter.com

her kan dere også finne strikke oppskrifter for dere som ikke hekler :)

nå er je bare en strevende nybegynner selv altså så je får da til strikking og må øve meg på hekling men alle som strikker og hekler bra har jo også måtte lært det en gang :) men det er egentlig mye artigere og hekle for man ser fremgangen mye fortere enn med strikking så det går jo fortere da :)

 

 

 

 

da har dere litt og kose dere med :)

 

prøve meg frem

nå har je prøvd meg litt på design på bloggen men er itte helt sikker på hvordan det egentlig ble.

hva synes du????

 

søndag :)

dagen i går kan man si var veeeeeldig avslappende jeg og robert våknet itte før kl 15.10 :O omg det går ikke ann....

ellers så var jeg og besøkte astrid og hans håkon :) koselig det :)

men idag da så har je fri, så da skal je få gjort unna litt ærender da:)

 

lørdag :)

idag er det lørdag snart søndag. men dagen i dag har vært en avslappende dag, sto opp rundt kl 12 var oppe før men var så godt og ligge og bare slappe av :) også har je vært med robert og tor kristian på maxi en tur, også har je vært med mor og kjørt dyna lastebil til løten og levert ved hos mormor :) da slæpp a og fryse denna vinern å :)

også i kveld har vi spist rakfisk naaamm det har je venta i hele år :) og gdt var det jaggu meg :) nå sitter vi og ser på austin powers :) det er artige filmer :) har ikke drukket den før så det blir spennende mange som sier den er god så da får vi håpe på det :)

ha en trivelig lørdag videre folkens :)

 

dagen idag

idag ahr vært en ganske rolig dag gentlig vært på jobb :) besøkt astrid en tur :) besøk henne på astridhuset.blogspot.com :) også har je solgt en traktor idag :) også selvfølgelig har je vært innom anette da:)

men ellers har det vært en grei dag :)

også alle må en angry birds t-skjorte da:) (eller mario da, ike sant louise ) :)

 

men nå må jeg legge meg :) natta :)

trist :(

DØD: Elgen Albin ble skutt av et dansk jaktlag onsdag formiddag. - Vi er ikke veldig happy, uttaler jaktlaget til VG. Foto: Vidar Tangerud

Hele Norges Albin er drept. Av en danske!

VG Nett følger

Den hvite albinoelgen endte sine dager i Spydeberg i Indre Østfold onsdag formiddag. Et jaktlag på åtte stod bak fellingen. Det var lagets danske representasjon som stod bak skuddet.

Jaktlagsleder Sigmund Lereim beklager det som har hendt, og kaller det en feilbedømming av skytteren.

- Vi har avtalt i jaktlaget at Albin er fredet, men dessverre har vi ikke vært tydelige nok på dette overfor vår danske venn.
Han understreker at det er fullt lovlig å skyte elgen.

- Men vi er ikke veldig happy, for å si det sånn.

VGTV:Se, så stor albinoelgen har blitt

Lereim bærer ikke nag til mannen som står bak drapet på Norges mest kjente elg.

- Det hadde også vært mulig for alle å ta feil. Han var grå på sidene. Elgen hadde rullet seg i brunstgroper og blitt skitten, forteller han til VG.

YNDET FOTOOBJEKT: Albin har vært et yndt fotoobjekt siden VG Nett først skrev om han i 2006. Her er han fotografert i 2008. Foto: Oddbjørn Onsaker
 

- Han kunne heller ikke ringe oss å spørre om lov, det hadde han ikke rukket. Han måtte skyte den da han lå på post og elgen kom.

Les også:Ja, må han leve...men hva skal han hete?

Jaktlagslederen forteller at hans danske venn er lei seg for det som har skjedd.

- Han har meget blandede følelser nå.

I 2006 skrev VG om albinoelgen som vandret rundt i skogene i Østfold. Først ble han døpt Albin av VG Netts lesere etter en avstemning. Så ble han kjendis i både Norge og utlandet.

Albin ble seks år gammel. Hvil i fred.

the king of rock and roll

igår så skulle je og pappa levere ved, men så ble vi tørste så je gikk bort til en besin stajson på veien så je på en vegg elvis lever.. kjære dere der ute, han er død han. og det er nok ite så mye dere får gjort....

litt fakta om elvis: 

han ble født: 8 janura i 1935 i tupelo i missisppi , og han døde 16 august i 1977 i memphis, tennesse.

Elvis' karriere var på topp mellom 1955 og 1964 da plate- og filminnspillingene var betydelige kassasuksesser. Dalende publikumsinteresse for filmene ble på slutten av 1960-tallet avløst av omfattende turnévirksomhet som viste Elvis som en karismatisk sceneartist. Stort arbeidspress og høyt forbruk av sterke legemidler, resulterte etterhvert i skrantende helse. Om ettermiddagen 16. august 1977, bare timer før han skulle i gang med en ny turné, ble han funnet bevisstløs i sitt hjem Graceland. Etter iherdige gjenopplivningsforsøk ble han erklært død som følge av hjertestans.

I november 1955 var Elvis blitt for stor for lille Sun, og Sam Phillips gikk med på å selge Elvis og alle sangene hans til RCA Victor for 35 000 dollar. Selv fikk han 5 000 dollar for å skifte selskap. Avtalen gjorde at Elvis ble den mest betalte artisten noensinne. Elvis´ studioband i RCA besto hovedsakelig av de opprinnelige musikerne: Scotty Moore, Bill Black og D. J. Fontana på trommer. D. J. Fontana hadde begynt å spille for Elvis på liveopptredener i Sun-tiden, men ble først fast fra RCA-tiden. Etter hvert ble The Jordanaires fast backinggruppe på vokalsiden. I studio var det blant annet Chet Atkins som styrte spakene ved innspillingen. Flere kjente musikere var innom studio og bidro til å skape den såkalte «Elvis-sounden». Eksempelvis kan nevnes Floyd Cramer (piano) og Boots Randolph (saksofon). Overgangen til RCA sammenfalt med Elvis' virkelige internasjonale gjennombrudd. Med lanseringen av kjempehiten «Heartbreak Hotel» ble Elvis en verdenssensasjon nærmest over natten. Men suksessen var delt. I en del konservative kretser ble han ansett som en trussel mot god moral og musikksmak. Hans utfordrende tv-opptredener var kontroversielle i samtiden. Han ble betegnet som en opprører; idolisert av ungdommen, uglesett av foreldregenerasjonen.

Fra mars 1958 til mars 1960, mens han stod på høyden av karrieren, tjenestegjorde Elvis i militæret, og han måtte klippe håret. Frisøren som klippet ham, kastet rett og slett håret ut av vinduet. Det han ikke visste, var at håret til Elvis i senere år ble solgt for flere hundre tusen dollar. Det meste av tjenesten ble utført i Vest-Tyskland. Det ble sendt inn flere tusen brev hvor fans, venner og slekt ba om at han skulle få slippe militærtjeneste. Mens Elvis var i hæren, tok han vaksine mot polio. Det ble sendt på TV på de tre største kanalene i USA, og de 2% av befolkningen som hadde tatt poliovaksine fra før, ble til 85%! Det var under militærtjenesten i Tyskland Elvis ble kjent med den 14 år gamle offisersdatteren Priscilla Ann Beaulieu, som senere skulle bli hans kone. Mens han var i militæret ble moren alvorlig syk og havnet på sykehus. Elvis fikk permisjon og besøkte da moren, men han måtte tilbake til militæret. Den 14. august 1958 døde moren. Elvis kom aldri over tapet av moren. Han ble helt knust og gråt som et barn ved hennes kiste.

Hans popularitet fortsatte da han dimitterte i 1960. Han beveget seg nå gradvis bort fra imaget som rebelsk ungdomsopprører, hans musikk og fremtoning i filmene ble mer avslepet og rettet inn på et bredere publikum. Med filmer som Blue Hawaii og G.I. Blues var publikum stadig entusiastisk og platene solgte i milliontall. Men interessen begynte å dale fra og med 1963 da det da det kom lite seriøst materiale fra ham på plate og på film. Tross enkelte lysglimt, virket mye av musikken og filmene uinspirert. Nedgangen ble ytterligere forsterket med The Beatles' gjennombrudd. Verst var årene 1966 og 1967. Men likevel - i 1966 vendte han tilbake til en sentral del av sin musikalske sjel; gospelmusikken. Han spilte inn albumet som skulle gi ham hans første Grammypris - How Great Thou Art. Han skulle forøvrig få to Grammy-priser til - hvor den ene for albumet He Touched Me og den andre for live-versjonen av «How Great Thou Art» i 1974 - hentet fra showet i Midsouth Coliseum i Memphis.

Etter flere middelmådige år fikk karrieren et oppsving fra og med 1968. Det som i utgangspunktet var ment som et TV-program der Elvis bare skulle synge julesanger, ble omgjort til et legendarisk comeback-show der Elvis sang både gamle og nye hits. Showet skapte fornyet interesse for Elvis som nå i større grad ble profilert som en scene-artist. Musikken fikk tilbake mye av sin gamle glød i samarbeid med en rekke dyktige musikere. Det var den gamle vokalgruppen til Aretha Franklin, The Sweet Inspirations, foruten Larry Muhoberac, Jerry Scheff, James Burton, Ronnie Tutt og John Wilkinson som utgjorde «The TCB Band». Disse spilte for Elvis første gang ved comebacket på scenen31. juli 1969 og spilte stort sett alle sammen med Elvis helt til hans død (unntatt Larry Muhoberac som ble byttet med Glen D. Hardin i 1970).

Fra 1956 og utover spilte Elvis hovedrollen i 31 filmer, de fleste av dem lette musikalkomedier utelukkende produsert for å markedsføre Elvis' nyeste låter. Jailhouse RockKing Creole (1958) og Flaming Star (1960) regnes blant hans bedre filmer. Med unntak av noen sangnummere er de fleste sekstitallsfilmene av middels kvalitet, kanskje med unntak av Viva Las Vegas der han spilte mot Ann-Margret. Denne musikalkomedien er en favoritt både blant Elvis- og Ann-Margret-fans. Kjemien stemte godt mellom de to stjernene. Hans siste spillefilm,Change of Habit, kom i 1969. I tillegg til de 31 spillefilmene kom to dokumentarfilmer fra 1970 (That's The Way It Is) og 1972 (Elvis On Tour) som viser Elvis på scenen og på turne.

Årsaken til at mange mener at filmene på 60-tallet var av middels eller dårlig kvalitet, er at man sammenligner med vanlige spillefilmer. Men det mange ikke tar høyde for er at elvisfilmene faktisk ikke er spillefilmer, men musikalkomedier. Dette gjør dem ikke bedre slik sett, men de stiger noe i gradene innen nettopp denne sjangeren.

Etter comebackshowet i 1968 var han igjen plassert på tronen som «Kongen». Selv sa Elvis alltid at det bare fantes én konge: Jesus. Elvis vokste opp i en pinsemenighet preget av mye sang og musikk og predikanter som beveget seg til dels heftig. Det er blitt hevdet at predikantenes utagering på møtene gjenspeilte seg i Elvis' kroppsbevegelser på scenen på 1950-tallet.

Elvis fikk tre Grammy-priser, alle for kristne innspillinger. Først ut var tittelsporet fra et kristent album; How Great Thou Art (1967). Hans andre kristne album, He Touched Me (1972), fikk også Grammy, og den tredje og siste prisen kom i 1974 for en konsertinnspilling av How Great Thou Art fra Mid-South Coliseum i Memphis. Da han ble votert inn i gospelmusikkens Hall of Fame, uttalte hans datter at hun trodde denne utmerkelsen ville betydd svært mye for hennes far.

1970-tallet ble preget av omfattende konsertvirksomhet, ? nøyaktig 1 128 fra 31. juli 1969 til 26. juni 1977. Manageren Tom Parker forhandlet frem lukrative, og svært tettpakkede konsertkontrakter for Elvis. Mange konserter ble avviklet i Las Vegas, og det ble laget to filmer fra rekken av konserter. Den første i 1970That's the Way It Is (Las Vegas), og senere Elvis on Tour (1972). Den mest kjente enkeltkonserten er Elvis ? Aloha from Hawaii (14. januar 1973), verdens første satellittoverførte konsert med en soloartist. Konserten ble sett av mellom 1 og 1,5 milliarder mennesker, hvilket tilsvarte en fjerdedel av jordens befolkning.

Etter Pricillas ønske om skilsmisse i 1973, lot det til at Elvis gradvis mistet livsgnisten. Han ble i økende grad avhengig av sterke vanedannende medisiner og det krevende turnélivet begynte å sette sine spor. De siste innspillingene, med sanger som «Way Down» og «Moody Blue», ble gjort i hans hjem Graceland. Deler av den siste turnéen i 1977 ble filmet av CBS og først vist etter hans død. Elvis In Concert viser en fysisk medtatt Elvis som enkelte ganger glemmer teksten til sine gamle hits, men ennå begeistrer publikum med sin personlighet og stemmeprakt.

På formiddagen (lokal tid) den 16. august 1977 fant kjæresten, Ginger Alden, Elvis livløs på badet med over 10-14 narkotiske stoffer i kroppen.[1] Han ble kjørt til Baptist Memorial Hospital, der han ble erklært død 15.30. Elvis veide 104,42 kg da han døde.

I likhet med sitt sensasjonelle gjennombrudd i 1956, var nyheten om hans død førstesidestoff verden over. Umiddelbart samlet det seg store mengder med sørgende utenfor Graceland. I en offentlig uttalelse sa USAs president Jimmy Carter at Elvis Presleys død berøver vårt land en del av seg selv. Han var unik og uerstattelig. For mer enn 20 år siden, slo han igjennom på scenen med en påvirkning som var så betydelig at den trolig aldri vil kunne overgås. Med sin musikk og sin personlighet, og ved å sammensmelte den hvite manns countrymusikk og den svarte manns rhythm and blues, forandret han for all tid amerikansk populærkultur. Hans popularitet var enorm, for mennesker verden over ble han et symbol på sitt lands vitalitet, opprørstrang og gode 

Elvis kalles «Kongen av rock'n'roll», eller ganske enkelt «The King».

hva skal man med fastlege?

hva skal man med en fastlege når det er støtt klunder med og få time?? og når man får en lege håper man at man har den legen en stund??? sånn er det ITTE!!!!

det er vanskelig og få time, sekretærene leker lege, og man har ny fastlege fortere enn man rekker og blunke... ååå det norske helsevesen altså, det har jo noen gode sider itte det men det er støtt noe tull, så je sitter bare at med det ene spørsmålet je da hvorfor skal man ha fastlege??? det er noe je lure fælt på.

og mange legekontorer skjønner dem itte at folk kanskje er på jobb og ikke kan passe telefonen sin hvert 5 min.. åååå av og til altså, jeg har en del ting je skulle sagt.

man får bare håpe at det blir bedre med tia.

jeg er heldig :)

jeg har tenkt på en ting, og je ser mange forhold som går rett i vasken, men je er så heldig som har robert han er og vil alltid være min bedre halv del, og han eren type det er lett og bli gla i <3

 

3

elsker deg av hele mitt hjerte gutten min <3

og for dem som lure har vi vært sammen i 4 år og snart 6 månder :) (den 23 oktober)
 

helgen over :(

ja da her denne helgen gått også, den har gått fort kan man si, je,mormor og tante monica var med brodern på speedway i går, han var kjempe flink, han har bare hatt noen timer, og han fikk pokal og greier :)

stolt kar gitt :)

driv og lure på om je skal begynne med speedway til neste år :)

men i morra er jobb igjen og je gleder meg :)

 

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits