godt nytt år:)

da er snart 2011 over og jeg har møtt mange nye mennesker og fått mange gode minner:)

vil gjerne takke for et hærlig år, og takke alle for masse flotte stundet og mange nye minner og hyggelige beskjeder:)

 

 

nest siste dag med blogging i år

jeg begynte og tneke og herregud dette er jo nest siste dagen for år 2011 og blogge jo, snart er vi på et nytt år med masse morsomme innlegg og søte kommentarer:)tjene penger på bloggen

tjen penger på bloggen din og bli medlem i bloggerfy.no der kan du raskt tjene noen kroner på bloggen din og det er absolutt ingen haker ved det:)

jeg ble medlem for noen dager siden og har tjent litt allerede:)

min aller beste vennine

det er anette engelberg, hu er ei søt lita jente som jeg er vledig glad i, hu og je har mange timer sammen vi:)

og i mai får hun en liten gutt, og det gleder jeg meg masse til for jeg skal bli, fadder,tante,reservemamma,tremening,sjokoladetante og istante:) mange tittler på en gang, og den uka hu har termig skal jeg har fri:)

men litt om anette, hu er alltid blid og hyggelig, er det noe som plager henne sier hun det rett ut istedet for og holde det inne og det  liker jeg:)

og hun er en person man kan stole 120% på:)


søta:)

hva skjer idag??

jo det skal jeg si dere, hvis folka ikke er ferdig med og rydde og fikse i verkstedet så skal je dit etter jeg har såist og sånn idag, det skjer også blir det nok tidlig kvelden på meg skal jeg holde ut i mange timer i morra må jeg nok sove en del ja:)

og sove er jo noe alle gjør og det er egentlig litt rart og tenkte på at vi må sove for og lade opp batteriene våre. hmmm merksnodig om du tør spørre meg altså men sånn er vi nå da alle må sove og jeg er en type B menneske som elsker og sove og trenger i hvert fall 8 timer søvn helst 9 for og føle meg helt opplagt.


bildet er tatt fra google.no

synes det så koselig ut :)


 

ny dag, og en dag nærmere

ja da er det fredag noen timer igjen på jobb så er helg og nytt års feiring:)

idag skal vi kose oss litt i lunsjen med is og bær nam nam, det er godt.

men hva er egentlig nytt års feiring, jo det er jo for og feire for året vi har hatt og det nye året som kommer, men hvordan ble det egentlig en sånn stor fest lurer jeg på???

for jeg har ikke peiling.


bildet er tatt fra google.no

raketter, god mat, og ja appropo mat omg jeg og min bedre halvdel skal ordne kalkun på lørdag... hmmm det blir spennende har aldri gjort det før, men min kjære sviger mor skulle ordne så det bare var og sette kalkunen i stekeovnen tror jeg.. håper jeg:)


 

koselig

har hatt en kjempe koselig dag idag:)

vært på jobb, noe je vet je itte greie meg uten, vært hos bestemor og bestefar på middag, også har je kjørt silje og noen venniner til hamar, også har je vært hos jon andre en tur der var det mætti folk som vanlig vettu, også har je vært og møtt astrid og hans håkon på stange som var kjempe kjempe koselig:) 

så dagen idag har gått ganske fort kan man jo si da:)

og nå legger jeg ut en scaina lastebil på uatodb til salgs, så løp og kjøp folkens, er en kamerat av pappa som selger..

tenkte jeg skal legge ut noen bilder i morra av jeg har kjøpt denne uka da, er litt småtterier smykker, en ganske kul t-skjorte som er kjøpt på gina tricot.

 

 

kjøre...

da skal je kjøre søstra mi og noen venninner til peppes pizza for klassa dem hadde i 10 klasse skal møtes så det5 er ei her som driv og ordne seg:)

men ellers i kveld vet je gentlig ikke helt hva jeg skal gjøre egentlig... hmm kanskje det blir en tur til jon andre kanskje... får se :)

men hva skal dere i kveld????


et lite høstbilde:)


 

 

ferdig

 da var denne arbeids dagen endt og godt er det, nå er det midag hos bestemor og bestefar noe som je gleder meg masse til :)

lurer på hva jeg får jeg :) spennende...

men skriver mer senere ses alle små søte <3jeg vil lese din blogg

legger ut enda et innlegg om at jeg vil lese andres blogger for det har vært så koselig og vært innom og følge med på andres blogger så det vil jeg gjerne fortsette meg :)

legg igjen en kommentar til meg og jeg går innom din blogg og legger igjen en kommentar :)

bildet ble tatt bak låven hjemme i fjor vinter :)

musikk :)

litt musikk dere kan kose dere  med :)
 
musicnodes
 
Volbeat: Fallen
musicnodes
Volbeat: I Only Wanna Be With You

musicnodes
Volbeat: Heaven Nor Hell

musicnodes
Kaizers Orchestra: Kontroll På Kontinentet

musicnodes
Kaizers Orchestra: Død Manns Tango

musicnodes
Kaizers Orchestra: 170

musicnodes
Kaizers Orchestra: Mann Mot Mann

ny dag nye muligheter

da er det torsdag og en dag nærmere nytt års feiring, ååå je gleder meg så veldig masse :)

tenkte og høre med han som skal ha festen om jeg kan lage velkommst drinker, tihi det trur jeg blir gøy.

noen tips til velkommst drinker eller??

og jeg vil gjerne også benyte dette innlegget til og takke dere som er innom siden min og leser og kommenterer har fått så mange søte kommentarer :) tusen takk kjempe hyggelig, og håper jo selvføgelig på fler <3

men nok en gang må jo jeg spørre vettu, for jeg er jo redd for at det jeg skriver er kjedelig og sånn så da vil jeg ha ris og ros og gjerne tips på hva dere kunne ha tenkt at jeg skrev mer om :)

natta alle søte

nei nå må je prøve og sove, finnes ikke trøtt men får vel gi det et forsøk da, det er retten og sletten irriterende når man ikke for sove altså..... åååååå

men i will give it a go...

123 og fortsatt itte trøtt, da får man sitte noen minutter til da også får man prøve igjen det blir da mitt tredje forsøk, kanskje jeg bare skal døgne, men blir litt kjett på arbe i morra og alt...

noen tips på hvordan man får sove????


lite tullebilde fra rally i høst:)

 

her må dere gå inn og se

som sagtn tidligere må der gå innom:

http://www.bubbleroom.no/images/logo_bubbleroom.jpg

her må dere bare gå inn og se altså det er så utrolig mye fint her så trur nok at til neste år i februar så blir det ratt noe derifra tenker jeg :) iii det er så mye der jeg har lyst på og det er masse merke klær der og til en ikke så værst pris :)

kom ijgen og gi innom og legg gjerne igjen en kommentar på hva dere synes :)

 

tja hva skal man

ligger her og får ikke sove, hmmmm da får man skrive litt her da kanskje man blir trøtt :) 

men hva har der gjort idag da???

og jeg lurer også på en ting er det noe dere mangler her på bloggen min?

er det noe dere vil jeg skal skrive om'???

kom gjerne med ris og os tar alt med et stort takk :)


nok en dag

ja da har enda en dag gått, og et steg nærmere helg og nytt års feiring, det gleder jeg meg masse til, masse pent kledde folk, det blir så bra altså.

men fortsatt et par dager igjen med jobb, rolige dager da 09.00 til 14.00 veldig behagelig kan man si.

men dagen idag har vel egentlig bestått av jobb, rakettkjøp sånne små morsomme og vært hos min bedre halvdel og spist middag, en veldig god ørret må jeg si, det var i hvertfall kjempe godt, også har vi vært hos jon andre som alltid er like hyggelig.stor gjeng samlet en god venne gjeng om jeg må si som je itte vil bytte ut for alt i verden.

men nå får je nesten legge meg skal opp igjen på jobb i morgen.

natta alle sammen :) <3

shopping

i går var det shopping med beste snupper, og gutter da. men var så mye folk på maxi i går så fikk jo nesten ikke sett noe men jeg har fortsatt igjen på gavekortet mitt så trur det blir en tur innom idag også for og se litt, håpe på at det ikke er så mange folk der idag da :)

men skriver litt mer senere :)

se you later

love you

sex

sex hva er det??? er det bare når to mennesker viser sin kjærlighet for hverandre eller er det bare sex???

det er noe som har surra rundt i hode mitt lenge kan man si og for min del tror jeg det er at det er en form for og vise sin kjærlighet til den andre parten.

sex er jo et stort tema for veldig mange her i verden og for mange er det et ganske kleint tema. hvorfor det? sex er nomalt, det finnes ikke noe som er mer naturlig enn sex, så hvorfor blir det et kleint tema?? jo for det jeg trur er hvordan det blir fremstilt på hvordan man lærer om det, for det første man lærer er kjønnsykdommer som er overførbare og som man ikke blir kvitt og så etter hvert tar man de man kanskje kan bli kvitt, også får man høre om den andre biten om blomsten og bien. og når jeg gikk på skolen hadde jeg en lærer som prøvde og skremme oss med det, at man måtte vente til man er gift og bla bla bla, men har man vært sammen med en person lenge så er det jo normalt at man utforsker litt synes jeg.

men salg og kjøp av sex vet jeg egentlig helt hva jeg synes om for hvis noen velger og selge kroppen sin til gammle kåte menn så vær så god, men på en annen side så setter det et ganske dårlig eksempel for andre og spesielt for de små. så det er et tema som folk kan diskutere til dem blir grønne og litt trur jeg for det der blir det ingen enighet om.

men mitt største sprørsmål til dere er: er sex kleint eller normalt???

bloggerfy

tjen penger på bloggen din, få fler besøkende, meld deg inn her :)

https://www.bloggerfy.com/no/

åja

jeg har funnet den beste nettbutikken ever: www.bubbelroom.no der er det mange fine klær til en billig penge og jeg har så lyst på så myue av det som er der men...

Bubbleroom

min nye favoritt nett sted :)

 

3 dag jul

ja da er julen passert og det er 3 dag, har virkelig itte hatt tid til og skrive her skjer jo så mye i jula vettu :)

men mye fint fikk je jo og gavekortet skal brukes på maxi idag til en fin over del til kjolen jeg skal ha på meg på nytt års kvelde, og ja dere leser rikitg je skal ha kjole, for på nytt års kvelden skal det være dress på gutta og kjole på jentene. hmmm ikke ofte jeg bruker kjole, men brukte det faktisk på julekvelden da så je har virkelig sli på stor tromma nå ;P

men videre på hva jeg fikk da: avril lavinge parfyme sett, bruno banani parfyme sett, også fikk jeg dusj såpe og deo spray men husker ikke hva det het. fikk kr 550 og 150 av dem ligger på sparebøssa mi for jeg sparer jo til og kjøpe meg hus. sengesett, stekepanne :) og mye annet fint :) og jo jeg fikk jo en del smykker da :) kjempe fine :)

ellers har jeg jo spsist masse mat da, nam nam nam :) vi hadde jule lunsj 1 dag jul, også var vi hos mormor i går og spiste masse god mat :) og godterier har det også blitt en del av kan man jo si :)

men idag er det jobb og shoppong med, anette,louise,robert og jon andre :) så da får vi se hva som skjer da. også er det jobb resten av uka da og veldig bra dager egentlig da, 09.00 til 14.00 :) sånne dager liker vi :)

men skriver litt mer senere :) ses :)

3 days

da er det bare 3 dager igjen til jul : ) det blir kos det :)

sov hos anette inatt og je sov så utrolig godt så trur det blir en natt til :)

men først så er det og jobbe noen timer til også er det middag hos bestemor og bestefar :) nam nam :) også blir det og dra en tur til jon andre, sammen med anette og min kjære robert :)

musicnodes
Wham!: Last Christmas

 

musicnodes
Christmas Songs: Rockin' Around The Christmas Tree

 

musicnodes
Christmas Songs: Winter Wonderland

 

musicnodes
Christmas Songs: Jingle Bell Rock

 

musicnodes
Best Christmas Songs: Have Yourself A Merry Little Christmas

 

musicnodes
Christmas Kids: All I Want For Christmas Is My Two Front Teeth


legge ut litt julemusikk da:) 

nærmer seg jul :)

ja nå er det ikke mer enn 4 dager til jul wohooo :) blir så bra det, masse god mat og godt drikke, og jobb da:) hærlig arbeidstid i romjula, 9 - 14 :)

og jeg må skryte litt av meg da, jeg har vært litt vaskehjelp jeg : ) søndag vasket jeg og ordna på rommet til min kjære robert, og i går vaska jeg hele leiligheta til en veldig god kamerat av meg og pynta til jul :) og idag så er det middag hos anette :) nam nam hu lager verdens beste pølsegryte : ), og i morra hadde jeg tenkt og vaske og ta mitt eget sove rom og andre etasje :) gud je burde egentlig starte et firma je, knoll og tott vaske service as ;P genialt :)

musicnodes
Tommy Körberg: O helga natt


også måtte je legge ut verdens fineste jule sang :)


 

jeg vil lese din blogg

jeg vil gjerne lese din blogg, jeg gir ros og ris for dem som vil, men jeg legger alltid igjen en kommentar :)

og jeg må beklage at jeg ikke har skrevet på en stund, men har brista ribb bein så har det litt vondt om dagen kan man si :(

see you later alligeiter :)

hva synes dere???

jeg har et enkelt spørsmål, hva synes dere om bloggen min?? er det noe dere vil at jeg skal forandre på eller den bra, er dere innom og leser noe av det jeg skriver???

jeg trenger deres hjelp for og finne ut av det :)


bilde av meg og min beste vennine :)

today :)

nå er det jobb igjen : ) er litt sliten etter turen men det går greit, har ikke så store planer idag skal rydde litt på rommet idag og sette ut litt julepynt og være med min kjære tenkte jeg :) beste gutten i verden det <3


fra kiel båten i mai. hehe :) blåste litt kan man si :)


beste vennina i hele verden :)

midt på dagen:)

da har vi gått rundt på egen hånd :), fikk shoppa litt da:) masse billig, men det er så mye fine ting men meste parten av julepynten er i glass så tør ikke kjøpe det for je er redd det knuser på veien hjem til norge:(

men har hele dagen i morra også med litt shopping :)

kl 16.00 skal vi møte nede i resepsjonen på hotellet for og møte en forhåpentligvis norsk talende guide som skal vise oss rundt i lubeck :) det trur jeg blir fint :)

kjøpte noe rart på markedet idag, vet ikke hva det er men det er godt da :)kan minne meg og vannbakels men det er itte det, for det her smaker nam :)

kurs

I går det glemte jeg og skrive, vi gikk til markedet og da så vi opp på en bygning, der ser vi det er noen kontorer som lyser og det viser seg og være et tannlege kontor og da var kl 20.45.

Kurs:

Nå har vi sittet og hørt på referat fra traume, veldig fint kurs, er egentlig mer siktet for tannleger men vi sekretærene hadde nytte av det også, http://www.dentaltraumaguide.org/,  nå hører vi på Oddbjørn nå forteller han oss om inflammasjon det vil si betennelse i munnhulen, tror det blir brukt i lege sammenhenger også.

Det er svært sjeldent man ser betennelse i munnhulen som er forårsaket av allergisk reaksjon, det som er viktig er bra renhold. RENHOLD er VIKTIG!!!

Leukopati ? hvitlig slimhinne forandring, 3 % sjanse for kreft.

Bakterier er med og stryker immunforsvaret vårt, noen bakterier er slemme men noen trenger vi.

Vi er en super organisme, for vi har brukt for bakterier og bakterier har brukt for oss.

Marginal Periodontitt ? det vil si at etter hvert vil tennene løsne.

Nå skal vi høre fra tannpleier, som har vært på forsknings kurs.

Det har litt med å gi pasienten valg om og møte til timer og bli motivert. At vi er flinke til å motivere og gi pasienten råd for hva man kan gjøre, hvis pasienten har dårlig munn hygiene f.eks.

B ? Belegg

S ? slimhinner

I ? Index

Vi behøver ikke være dårlig, for og bli dårligere, er vi flinke med og følge våre retnings linjer kan man ikke gjøre noe galt.

Røntgen:

Stråle vern: minske strålingen fra rtg. Man skal ikke ta bilder unødvendig, man skal egentlig se i munnen først og se etter om et trengs og hvis det ikke trengs så skal man ikke ta.

Vi skal egentlig ha opplæring i strålevern årlig, hmmm det har vi ikke.

Men det er noe vi har lært i dag så skriver litt mer senere J

morgenstund

da er det morran i liubeck, sovet kjempe godt i natt, gode puter og dyner, senga var itte så værst den hell :)

men nå er det frokost så skriver mer senere :)
da er det kvelden i lubeck

ja det ble det kvelden da:) har hatt en kjempe fin dag, men kjenner man har vært oppe tidlig idag så skal bli godt og legge seg :) idag har vi spist på brauberger mikrobryggeri idag og da drakk je faktisk øl :) den var faktisk ikke så dom den altså :) drikker vanligvis itte øl men den var god :) nam nam :) også gikk vi en kvelds tur på julemarkedet det er så koselig med alle lysene og sånn, mange hadde stengt men det var fortsatt noen buer oppe, og en hel hau med drit fulle tyskere : \ 

men litt om hotellet, vi ligger på radisson blu senator og det er super fint hotell, wow rommene er kjempe fine, hyggelig betjening og full service altå, så her koser vi oss masse kan man trygt si :)

men kjøpte en ting på julemarkedet i dag og det var sjokolade glasert eple, hmmm blir spennende og se hvordan det smaker er så mett etter middagen så må nok vente med det søte til i morra :)

men alt i alt så vil je si at vi har en super tur hittil og at vi ikke kommer til og ha det kjedelig noen av oss.

meg på flyet, litt dårlig bilde så lenge det er tatt med kameraet på dataen:) 

men som sagt je trudde nesten jeg skulle dø litt når vi drev og skulle fly ned til hamburg fy flate for en turbulens, flyet ble jo slengt hit og dit som en fjær :( men vi kom trygt på bakken :) 

men nå må je skrive mer i morra for nå skal vi legge oss og sove, skal opp litt tidlig i morra, for og spise frokost og høre på fordrag fra noen på jobben :) og for dem som lure så dele je rommed gunn line :)

god natt alle sammen:)

da er vi fremme :)

da er vi i lueck, fly turen gikk så som så, glad je kom levende fra det for og si det sånn, turbulanse gange 1000 for og si det sånn, vi har også spist en deilig lunsj på et sted som heter jenssens bøffresturant kjempe god mat :) og hittil vil jeg si at lubeck er en kjempe hyggelig søt by :)


over skyene er himmelen alltid blå :) 

nå skal vi slappe av litt og gå en tur for dem som vil også blir det mat på mikrobryggeriet kl 19.00 gleder meg masse til det :)

ida helene jølstadengen

ida helene jølstadengen

24, Stange

biler det brommer skikkelig av er et stort pluss <3 mopar <3 Gift med verdens beste gutt i hele verden <3 Robert tande jeg elsker deg <3 og du vil alltid være min bedre halvdel, ingen deg ingen meg baby <3

Matbloggtoppen Matbloggtoppen Instagram

Kategorier

Arkiv

hits